Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: Ifularuf Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2917
Ifularuf Fogatos FCF
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Sztanó passt de bal met de wreef. Sáfár is nu in balbezit. Valentényi rent richting de bal. Valentényi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sáfár de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vincze is nu in balbezit. Turóczi rent richting de bal. Egri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze onderschept slim de pass. Vincze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Turján bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza onderschept slim de pass. Haisza geeft de bal voor. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Turján is nu in balbezit. Valentényi probeert naar een medespeler te passen. Egri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze onderschept slim de pass. Vincze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Egri met een snelle inworp. Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollós geeft een lange en hoge pass. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kohárszky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifularuf 39%, Fogatos FCF 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ifularuf - Fogatos FCF 0:0

58e minuut.
Sterk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karafa de bal onder controle te krijgen. Turján rent richting de bal. Valentényi rent richting de bal. Valentényi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Csernai speelt de bal door. Romanek rent richting de bal. Egri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egri krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Karafa geeft een hoge lob. Horák rent richting de bal. Met opzet legt Vincze zijn tegenspeler op de grond. Vincze krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Karafa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza onderschept slim de pass. Haisza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Kohárszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentényi rent richting de bal. Valentényi probeert naar een medespeler te passen. Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Sáfár de bal onder controle te krijgen. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kohárszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohárszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bekő met een harde bal richting middenveld. Sterk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valentényi de bal onder controle te krijgen. Kohárszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohárszky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifularuf 39%, Fogatos FCF 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ifularuf - Fogatos FCF 0:0