Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Debreceni VSC Lasszó
Normal Tactiek 541
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 26.1
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Szieben passt de bal in één keer door. Somogyi rent richting de bal. Somogyi passt de bal zonder na te denken. Crispim is nu in balbezit. Crispim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mistrić met een snelle inworp. Dombóvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombóvári geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Dombóvári is nu in balbezit. Dombóvári met een sublieme pass. Bán rent richting de bal. Crispim verovert de bal door een tackle van achteren. Crispim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - Lasszó 0:1

28e minuut.
Vân Trung is nu in balbezit. Vân Trung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crispim de bal. Crispim haalt uit met een fantastische trap. Ötvös probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Regedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Filkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Regedei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regedei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Debreceni VSC 56%, Lasszó 44%.
Debreceni VSC - Lasszó 0:1

48e minuut.
Nyers speelt de bal door. Crispim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ötvös. Crispim raakt geblesseerd tijdens het duel. Somogyi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Somogyi rent richting de bal. Somogyi met een sublieme pass. Ötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim verovert de bal door een tackle van achteren. Crispim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Kornai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filkor komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Filkor verovert de bal door een tackle van achteren. Filkor met een sublieme pass. Regedei is nu in balbezit. Börcsök verovert de bal door een tackle van achteren. Börcsök draait met de bal, schiet en ... Abai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Debreceni VSC 44%, Lasszó 56%.
Debreceni VSC - Lasszó 0:1