Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: Rizikó Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3026
Rizikó Búza tér
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kuti is nu in balbezit. Ujvári met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kuti de bal onder controle te krijgen. Abonyi rent richting de bal. Abonyi haalt uit met een fantastische trap. Szalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizikó - Búza tér 0:1

9e minuut.
Pados rent richting de bal. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados is nu in balbezit. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Biros passt de bal met de wreef. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Hidi rent richting de bal. Hidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Börcsök met de inworp. Bazsó geeft een lange en hoge pass. Hajós kopt de bal weg. Ujvári is nu in balbezit. Ujvári schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Inworp. Kaplár met een snelle inworp. Börcsök kan de bal niet met de borst controleren. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kuti rent richting de bal. Lator rent richting de bal. Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Kuti draait met de bal, schiet en ... Solymosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ujvári probeert naar een medespeler te passen. Abonyi is nu in balbezit. Lendvay rent richting de bal. Abonyi onderschept slim de pass. Abonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizikó 47%, Búza tér 53%.
Rizikó - Búza tér 0:1

49e minuut.
Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti is nu in balbezit. Pados is nu in balbezit. Pados draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatoni rent richting de bal. Balatoni geeft een hoge lob. Lator geeft een hoge lob. Biros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Balatoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidi onderschept slim de pass. Hidi met een sublieme pass. Abonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi haalt uit met een fantastische trap. Szalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizikó - Búza tér 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizikó 44%, Búza tér 56%.
Rizikó - Búza tér 0:2