Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: Lasszó Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3097
Lasszó Ifularuf
541 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 22.7
redelijk Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft de bal voor. Haisza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Ifularuf 1:0

31e minuut.
Dombóvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterk speelt de bal door. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi schiet op doel. Abai bokst de bal weg.

41e minuut.
Filep geeft de bal voor. Turóczi rent richting de bal. Turóczi passt de bal met de wreef. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lasszó - Ifularuf 1:1

43e minuut.
Somogyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Szieben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szieben met een sublieme pass. Daar is Crispim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Filep rent richting de bal. Filep geeft een hoge lob. Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Kohárszky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasszó 45%, Ifularuf 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lasszó - Ifularuf 1:1

46e minuut.
Valentényi speelt de bal door. Daar is Kohárszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egri is nu in balbezit. Crispim rent richting de bal. Crispim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Horák geeft een hoge lob. Valentényi is nu in balbezit. Valentényi passt de bal in één keer door. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Ifularuf 1:2

54e minuut.
Gálhidi rent richting de bal. Szieben verovert de bal door een tackle van achteren. Szieben passt de bal in één keer door. Crispim rent richting de bal. Crispim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi met een sublieme pass. Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sterk probeert de bal aan de voet te houden. Dombóvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombóvári passt de bal zonder na te denken. Crispim rent richting de bal. Crispim draait met de bal, schiet en ... Margitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Abai met een harde bal richting middenveld. Egri kopt de bal weg. Klungelig pakt Filep de bal. Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Turóczi rent richting de bal. Turóczi geeft een hoge lob. Inworp. Hernandez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dombóvári geeft een hoge lob. Paal! Crispim is nu in balbezit. Crispim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lasszó - Ifularuf 2:2

87e minuut.
Turóczi is nu in balbezit. Turóczi geeft een hoge lob. Hernandez geeft een hoge lob. Crispim maakt een snoekduik en kopt de bal. Margitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Hollós de bal. Mistrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrić passt de bal met de wreef. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Ifularuf 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasszó 59%, Ifularuf 41%.
Lasszó - Ifularuf 3:2