Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Debreceni VSC Rizikó
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Kuti is nu in balbezit. Kuti met een sublieme pass. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai verovert de bal door een tackle van achteren. Kornai geeft de bal voor. Filkor is nu in balbezit. Filkor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Csollány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - Rizikó 1:0

32e minuut.
Czeglédy verovert de bal door een tackle van achteren. Czeglédy speelt de bal door. Nyers rent richting de bal. Balatoni is nu in balbezit. Balatoni haalt uit met een fantastische trap. Kenéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Debreceni VSC - Rizikó 1:1

34e minuut.
Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti probeert naar een medespeler te passen. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ötvös de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Debreceni VSC 55%, Rizikó 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Debreceni VSC - Rizikó 1:1

59e minuut.
Lendvay geeft een hoge lob. Inworp. Börcsök zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kornai rent richting de bal. Kornai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kerekes kopt de bal weg. Radnai heeft problemen om de bal te vangen. Kuti is nu in balbezit. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Csollány geeft een hoge lob. Bocskay kopt de bal weg. Balatoni heeft problemen om de bal te vangen. Filkor rent richting de bal. Filkor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kuti kopt de bal weg. Ötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötvös geeft een lange en hoge pass. Filkor rent richting de bal. Filkor draait met de bal, schiet en ... Schindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kerekes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy probeert naar een medespeler te passen. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bocskay rent richting de bal. Kaplár onderschept slim de pass. Kaplár geeft de bal voor. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Debreceni VSC 37%, Rizikó 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Debreceni VSC - Rizikó 1:1