Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Fehérvár Fogatos FCF
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Csernai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osvald. Csernai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csernai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Liber de bal. Bodnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze draait met de bal, schiet en ... Garai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Osvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvald probeert naar een medespeler te passen. Spitzmüller heeft problemen om de bal te vangen. Magyari bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Csernai geeft de bal voor. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romanek. Romanek krijgt een gele kaart. Vitelki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitelki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spitzmüller kopt de bal weg. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ... Garai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bodnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sátori onderschept slim de pass. Sátori speelt de bal door. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze schiet op doel. Garai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Fehérvár - Fogatos FCF 0:1

40e minuut.
Spitzmüller passt de bal zonder na te denken. Sztanó geeft een lange en hoge pass. Sátori heeft problemen om de bal te vangen. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Sátori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintér is nu in balbezit. Sátori verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze is nu in balbezit. Vincze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Liber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liber speelt de bal door. Sátori rent richting de bal. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ... Garai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Fehérvár 65%, Fogatos FCF 35%.
Union Fehérvár - Fogatos FCF 0:1

62e minuut.
Pálfi passt de bal zonder na te denken. Pintér is nu in balbezit. Pintér probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magyari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magyari draait met de bal, schiet en ... Bekő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

86e minuut.
Osvald probeert naar een medespeler te passen. Magyari rent richting de bal. Sáfár begaat een overtreding. Sáfár krijgt een gele kaart. Magyari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Osvald neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Fehérvár 43%, Fogatos FCF 57%.
Union Fehérvár - Fogatos FCF 0:1