Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: Lendület Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8291
Lendület Long Riders
Normal Tactiek Caesar
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 42.2
good Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Bogaert rent richting de bal. Tomkovics onderschept slim de pass. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi geeft een hoge lob. Zhotev probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Long Riders 0:1

12e minuut.
Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida passt de bal met de wreef. Koncsik rent richting de bal. Koncsik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Charneca de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lendület - Long Riders 1:1

17e minuut.
Döbrögi kopt de bal weg. Bogaert geeft de bal voor. Nõukas geeft een hoge lob. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Kohárszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tapaninen kopt de bal weg. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi met een sublieme pass. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kujawa trapt de bal weg van het doel. Tomkovics kopt de bal weg. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev draait met de bal, schiet en ... Kohárszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Long Riders 1:2

42e minuut.
Inworp. Bogaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida geeft de bal voor. Koncsik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 51%, Long Riders 49%.
Lendület - Long Riders 1:2

46e minuut.
Czunyi onderschept slim de pass. Czunyi geeft een lange en hoge pass. Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert draait met de bal, schiet en ... Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tapaninen speelt de bal door. Bogaert rent richting de bal. Bogaert speelt de bal door. Koncsik rent richting de bal. Koncsik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zhotev rent richting de bal. Brzuchalski is nu in balbezit. Gabay is nu in balbezit. Brzuchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzuchalski schiet op doel. Kohárszky bokst de bal weg.

71e minuut.
Nõukas geeft de bal voor. Inworp. Bodrogi met een snelle inworp. Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Overton onderschept slim de pass. Overton geeft de bal voor. Brzuchalski rent richting de bal. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Overton trapt de bal weg van het doel. Döbrögi kopt de bal weg. Brzuchalski speelt de bal door. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Végváry geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzuchalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabay met een harde bal richting middenveld. Hamar kopt de bal weg. Brzuchalski is nu in balbezit. Brzuchalski geeft de bal voor. Kohárszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zhotev heeft problemen om de bal te vangen. Zhotev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Long Riders 1:3

83e minuut.
Kujawa met een sublieme pass. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ragheb verovert de bal door een tackle van achteren. El-Ragheb passt de bal met de wreef. Czunyi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 38%, Long Riders 62%.
Lendület - Long Riders 1:3