Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: Polgar FC. Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2887
Polgar FC. Neutraliz
Normal Tactiek NZ 4321
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 24.8
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lambert raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikhárdi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nonckiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Bakalia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polgar FC. - Neutraliz 1:0

8e minuut.
Barkó is nu in balbezit. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik geeft een lange en hoge pass. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mikhárdi heeft problemen om de bal te vangen. Postigo rent richting de bal. Postigo passt de bal in één keer door. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polgar FC. - Neutraliz 1:1

16e minuut.
Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Postigo geeft een lange en hoge pass. Barkó rent richting de bal. Pérez Ipiña onderschept slim de pass. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Lambert met de inworp. Mikhárdi is nu in balbezit. Mikhárdi speelt de bal door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szabó rent richting de bal. Szabó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez Ipiña de bal. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. Marosvári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Barkó onderschept slim de pass. Wąs verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs speelt de bal door. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polgar FC. - Neutraliz 1:2

43e minuut.
Doroftei geeft een hoge lob. Wąs kopt de bal weg. Mikhárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña onderschept slim de pass. Pérez Ipiña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polgar FC. 60%, Neutraliz 40%.
Polgar FC. - Neutraliz 1:2

48e minuut.
Apró onderschept slim de pass. Apró geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tanagris de bal. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mikhárdi rent richting de bal. Postigo onderschept slim de pass. Postigo probeert naar een medespeler te passen. Pérez Ipiña heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Postigo kopt de bal weg. Daar is Wąs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąs met een sublieme pass. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhárdi onderschept slim de pass. Mikhárdi speelt de bal door. Paróczai heeft problemen om de bal te vangen. Paróczai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Postigo verovert de bal door een tackle van achteren. Postigo speelt de bal door. Paróczai is nu in balbezit. Paróczai draait met de bal, schiet en ... Bakalia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polgar FC. 44%, Neutraliz 56%.
Polgar FC. - Neutraliz 1:2