Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: Neutraliz Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2621
Neutraliz Polgar FC.
NZ 4321 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


23e minuut.
Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkó onderschept slim de pass. Pérez Ipiña onderschept slim de pass. Pérez Ipiña schiet op doel. Vizi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Inworp. Postigo met een snelle inworp. Wąs is nu in balbezit. Wąs speelt de bal door. Gnocchi probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gnocchi speelt de bal door. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik passt de bal in één keer door. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Touchard speelt de bal door. Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Postigo passt de bal met de wreef. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neutraliz 39%, Polgar FC. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neutraliz - Polgar FC. 0:0

50e minuut.
Gnocchi met een sublieme pass. Twardzik rent richting de bal. Twardzik probeert naar een medespeler te passen. Gnocchi rent richting de bal. Gnocchi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Polgar FC. 1:0

55e minuut.
Szabó is nu in balbezit. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs passt de bal in één keer door. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Touchard is nu in balbezit. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik probeert naar een medespeler te passen. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Postigo passt de bal in één keer door. Wąs is nu in balbezit. Wąs passt de bal zonder na te denken. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ... Safranek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neutraliz 35%, Polgar FC. 65%.
Neutraliz - Polgar FC. 1:0