Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca Lendület
Osztályozó Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 48.4
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


8e minuut.
Schepel kopt de bal weg. Kulišić rent richting de bal. Bogaert onderschept slim de pass. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lendület 0:1

20e minuut.
Bodrogi probeert naar een medespeler te passen. Trida rent richting de bal. Trida probeert naar een medespeler te passen. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Inworp. Trida met de inworp. Schepel is nu in balbezit. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Trida verovert de bal door een tackle van achteren. Trida geeft een hoge lob. Salmiaho heeft problemen om de bal te vangen. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lendület 0:2

42e minuut.
Bogaert met een snelle inworp. Trida geeft de bal voor. Kulišić probeert de bal met de borst te controleren. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tapaninen kopt de bal weg. Ruzsa is nu in balbezit. Giojoso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Giojoso moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Giojoso schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 67%, Lendület 33%.
Zsombcus Barca - Lendület 0:2

46e minuut.
Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh passt de bal met de wreef. Schepel met een sublieme pass. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Kulišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen onderschept slim de pass. Tapaninen met een sublieme pass. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Czunyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czunyi speelt de bal door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Salmiaho probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bodrogi probeert naar een medespeler te passen. Trida is nu in balbezit. Trida met een sublieme pass. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Czunyi geeft de bal voor. Gyurcsányi speelt de bal door. Daar is Kulišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruzsa geeft de bal voor. Csabra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lendület 0:3

79e minuut.
Bogaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaert geeft de bal voor. Salmiaho kan de bal niet met de borst controleren. Csabra rent richting de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gyurcsányi met een harde bal richting middenveld. Bogaert rent richting de bal. Bogaert passt de bal zonder na te denken. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa schiet op doel. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Csabra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lendület 0:4

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Schepel de bal onder controle te krijgen. Csabra rent richting de bal. Diculescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diculescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 66%, Lendület 34%.
Zsombcus Barca - Lendület 0:4