Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kunszenti Te eagle_fc
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Váncsa controleert de bal met de borst. Váncsa geeft de bal voor. Megyesi rent richting de bal. Batári onderschept slim de pass. Batári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Batári heeft problemen om de bal te vangen. Györk is nu in balbezit. Batári tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Györk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Hankiss is nu in balbezit. Hankiss geeft de bal voor. Élő kopt de bal weg. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel. De bal raakt de paal. Sebők maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szászi passt de bal met de wreef. Daar is Bajzát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsis speelt de bal door. Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kunszenti Te - eagle_fc 0:1

37e minuut.
Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsis geeft de bal voor. Gyárfás heeft problemen om de bal te vangen. Gyárfás schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kunszenti Te 55%, eagle_fc 45%.
Kunszenti Te - eagle_fc 0:1

70e minuut.
Váraljai is nu in balbezit. Váraljai geeft een hoge lob. Inworp. Szászi met de inworp. Bajzát geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kunszenti Te 43%, eagle_fc 57%.
Kunszenti Te - eagle_fc 0:1