Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasöklű Redőnyszerelők Neutraliz
Normal Tactiek NZ 4321
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 24.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Wąs rent richting de bal. Wąs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kaszás de bal. Kaszás geeft een hoge lob. Kocsis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña schiet op doel. Kerkai heeft problemen om de bal te vangen. Gnocchi rent richting de bal. Gnocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Neutraliz 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Csöregh de bal. Wąs rent richting de bal. Wąs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pérez Ipiña de bal. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Touchard is nu in balbezit. Aponyi is nu in balbezit. Tanagris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Postigo probeert de bal aan de voet te houden. Postigo met een sublieme pass. Tordai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasöklű Redőnyszerelők 57%, Neutraliz 43%.
Vasöklű Redőnyszerelők - Neutraliz 0:1

59e minuut.
Postigo passt de bal in één keer door. Csöregh is nu in balbezit. Csöregh passt de bal zonder na te denken. Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prorok bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Daar is Herczeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnocchi onderschept slim de pass. Gnocchi speelt de bal door. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Neutraliz 0:2

80e minuut.
Kerkai geeft een hoge lob. Touchard rent richting de bal. Touchard probeert naar een medespeler te passen. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Neutraliz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasöklű Redőnyszerelők 60%, Neutraliz 40%.
Vasöklű Redőnyszerelők - Neutraliz 0:3