Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: Lendület Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10488
Lendület zs.zs fc.
Normal Tactiek barátságos
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 24
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Langenkamp trapt de bal weg. Bogaert kopt de bal weg. Daar is Csabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Langenkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Aldazabal passt de bal in één keer door. Syposz heeft problemen om de bal te vangen. Bogaert geeft de bal voor. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Konopelski geeft een lange en hoge pass. Végváry geeft de bal voor. Csabra probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - zs.zs fc. 1:0

14e minuut.
Konopelski geeft een hoge lob. Bogaert speelt de bal door. Trida met een sublieme pass. Klungelig pakt Csabra de bal. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - zs.zs fc. 2:0

17e minuut.
Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry verovert de bal door een tackle van achteren. Végváry passt de bal zonder na te denken. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Langenkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bogaert rent richting de bal. Bogaert geeft een lange en hoge pass. Denkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Csabra rent richting de bal. Csabra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Aldazabal met de inworp. Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - zs.zs fc. 3:0

31e minuut.
Végváry met een snelle inworp. Aldazabal probeert naar een medespeler te passen. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry geeft een lange en hoge pass. Csabra maakt een snoekduik en kopt de bal. Langenkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ruzsa met een sublieme pass. Trida rent richting de bal. Trida geeft een hoge lob. Csabra rent richting de bal. Csabra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Salvatierra passt de bal in één keer door. Simões is nu in balbezit. Bogaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simões is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaćanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gaćanović probeert de bal met de borst te controleren. Bogaert is nu in balbezit. Bogaert passt de bal zonder na te denken. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Langenkamp bokst de bal weg.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trida zal de hoekschop nemen. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi geeft de bal voor. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Végváry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Végváry passt de bal met de wreef. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 29%, zs.zs fc. 71%.
Lendület - zs.zs fc. 3:0

46e minuut.
Kurusa passt de bal met de wreef. Salvatierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatierra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Csabra de bal. Csabra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Daar is Grzybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi geeft de bal voor. Csabra rent richting de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ... Paal! Langenkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Bogaert speelt de bal door. Bodrogi is nu in balbezit. Bogaert met een sublieme pass. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Trida passt de bal zonder na te denken. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruzsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruzsa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Csabra de bal. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - zs.zs fc. 4:0

66e minuut.
Langenkamp met een sublieme pass. Bogaert geeft een lange en hoge pass. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Langenkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Csabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vocale speelt de bal door. Bogaert speelt de bal door. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Langenkamp bokst de bal weg.

74e minuut.
Bogaert rent richting de bal. Bogaert geeft een lange en hoge pass. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - zs.zs fc. 5:0

78e minuut.
Csabra rent richting de bal. Konopelski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csabra raakt geblesseerd tijdens het duel. Tapaninen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Denkiewicz kopt de bal weg. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Simões is nu in balbezit. Bogaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaert met een sublieme pass. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Gaćanović met de inworp. Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 28%, zs.zs fc. 72%.
Lendület - zs.zs fc. 5:0