Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: Neutraliz Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2836
Neutraliz Troger FC
NZ 4321 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 16.8
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Pérez Ipiña passt de bal zonder na te denken. Ágai Kis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña onderschept slim de pass. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. Újfalusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mikáczó is nu in balbezit. Gnocchi onderschept slim de pass. Gnocchi probeert naar een medespeler te passen. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs passt de bal zonder na te denken. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Troger FC 1:0

13e minuut.
Gnocchi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alajoki komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Pérez Ipiña speelt de bal door. Alajoki is nu in balbezit. Alajoki met een sublieme pass. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Twardzik passt de bal in één keer door. Alajoki geeft een lange en hoge pass. Vona rent richting de bal. Pérez Ipiña onderschept slim de pass. Pérez Ipiña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Troger FC 2:0

23e minuut.
Twardzik geeft de bal voor. Klungelig pakt Gál de bal. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. Újfalusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Troger FC 3:0

28e minuut.
Touchard met een sublieme pass. Postigo rent richting de bal. Postigo passt de bal zonder na te denken. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. Újfalusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Troger FC 4:0

40e minuut.
Lénárd is nu in balbezit. Lénárd geeft een lange en hoge pass. Vona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neutraliz 42%, Troger FC 58%.
Neutraliz - Troger FC 4:0

47e minuut.
Alajoki passt de bal in één keer door. Gál rent richting de bal. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vona geeft een lange en hoge pass. Crepaldi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobó. Crepaldi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Crepaldi kan niet meer verder spelen. Shavarshyan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik passt de bal met de wreef. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. Vona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Troger FC 5:0

56e minuut.
Lénárd onderschept slim de pass. Lénárd geeft een lange en hoge pass. Alajoki kopt de bal weg. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Alajoki probeert naar een medespeler te passen. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik speelt de bal door. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alajoki rent richting de bal. Alajoki geeft een lange en hoge pass. Daar is Postigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Troger FC 6:0

70e minuut.
Daar is Alajoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alajoki geeft een hoge lob. Gál kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Troger FC 7:0

72e minuut.
Wąs onderschept slim de pass. Wąs geeft de bal voor. Klungelig pakt Alajoki de bal. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hegyháti geeft een lange en hoge pass. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik passt de bal zonder na te denken. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ... Újfalusi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - Troger FC 8:0

84e minuut.
Gál controleert de bal met de borst. Wąs is nu in balbezit. Wąs passt de bal in één keer door. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neutraliz 33%, Troger FC 67%.
Neutraliz - Troger FC 8:0