Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: eagle_fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3048
eagle_fc Lendület
442 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa geeft een lange en hoge pass. Csabra rent richting de bal. Csabra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Juhász de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - Lendület 0:1

4e minuut.
Kocsis onderschept slim de pass. Kocsis met een sublieme pass. Bogaert met een sublieme pass. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Csabra passt de bal met de wreef. Bogaert rent richting de bal. Bogaert probeert naar een medespeler te passen. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kökény bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen passt de bal zonder na te denken. Trida probeert naar een medespeler te passen. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sebők trapt de bal weg van het doel. Bogaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Váraljai de bal. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. Sebők kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tapaninen passt de bal zonder na te denken. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász is nu in balbezit. Csabra onderschept slim de pass. Csabra schiet op doel. Sebők kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kocsis geeft een lange en hoge pass. Tapaninen geeft de bal voor. Klungelig pakt Kocsis de bal. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - Lendület 0:2

18e minuut.
Simányi speelt de bal door. Bogaert rent richting de bal. Bogaert met een sublieme pass. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Sebők bokst de bal weg.

22e minuut.
Váraljai controleert de bal met de borst. Trida is nu in balbezit. Trida geeft een lange en hoge pass. Csabra springt en kopt de bal. Sebők maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - Lendület 0:3

24e minuut.
Juhász met een harde bal richting middenveld. Császár kopt de bal weg. Bogaert speelt de bal door. Klungelig pakt Csabra de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ... Sebők bokst de bal weg.

26e minuut.
Kökény geeft een hoge lob. Czunyi speelt de bal door. Császár heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Sebők kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kocsis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsis probeert naar een medespeler te passen. Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen geeft de bal voor. Csabra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - Lendület 0:4

39e minuut.
Simányi rent richting de bal. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa geeft een hoge lob. Csabra rent richting de bal. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Sebők bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Juhász geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trida met de inworp. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert passt de bal zonder na te denken. Csabra heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Sebők bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Kökény de bal. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Kökény probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle_fc 81%, Lendület 19%.
eagle_fc - Lendület 0:4

48e minuut.
Bogaert passt de bal met de wreef. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen geeft een lange en hoge pass. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Sebők bokst de bal weg. Daar is Kökény, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhász is nu in balbezit. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Csabra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Sebők maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - Lendület 0:5

51e minuut.
Bogaert rent richting de bal. Bogaert probeert naar een medespeler te passen. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra rent richting de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Végváry passt de bal met de wreef. Tapaninen met een sublieme pass. Váraljai rent richting de bal. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bogaert passt de bal in één keer door. Daar is Tapaninen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapaninen passt de bal zonder na te denken. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Juhász is nu in balbezit. Csabra onderschept slim de pass. Csabra passt de bal met de wreef. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czunyi speelt de bal door. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Simányi passt de bal in één keer door. Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert probeert naar een medespeler te passen. Csabra rent richting de bal. Csabra schiet op doel. Sebők verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - Lendület 0:6

70e minuut.
Daar is Gyárfás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzsa passt de bal met de wreef. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Csabra rent richting de bal. Kökény verovert de bal door een tackle van achteren. Kökény geeft een lange en hoge pass. Bodrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrogi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tapaninen kopt de bal weg. Csabra controleert de bal met de borst. Csabra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruzsa de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - Lendület 0:7

88e minuut.
Tapaninen kan de bal niet met de borst controleren. Simányi rent richting de bal. Simányi geeft een hoge lob. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Sebők probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel. Sebők probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

90e minuut.
Kocsis speelt de bal door. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa geeft een lange en hoge pass. Trida rent richting de bal. Trida draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - Lendület 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle_fc 78%, Lendület 22%.
eagle_fc - Lendület 0:8