Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: zs.zs fc. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3553
zs.zs fc. Neutraliz
barátságos Tactiek NZ 4321
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 24.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Tanagris verovert de bal door een tackle van achteren. Tanagris passt de bal in één keer door. Shavarshyan probeert naar een medespeler te passen. Wąs rent richting de bal. Wąs passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Neutraliz 0:1

32e minuut.
Wąs is nu in balbezit. Wąs passt de bal zonder na te denken. Postigo speelt de bal door. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña draait met de bal, schiet en ... Paal! Konopelski is nu in balbezit. Konopelski passt de bal zonder na te denken. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Wąs de bal. Vocale speelt de bal door. Simões met een sublieme pass. Syposz is nu in balbezit. Syposz haalt uit met een fantastische trap. Bakalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zs.zs fc. - Neutraliz 1:1

36e minuut.
Touchard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bustico komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Twardzik is nu in balbezit. Twardzik geeft de bal voor. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Konopelski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Denkiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Neutraliz 1:2

41e minuut.
Inworp. Grzybowski met een snelle inworp. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa haalt uit met een fantastische trap. Bakalia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zs.zs fc. - Neutraliz 2:2

43e minuut.
Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nonckiewicz de bal. Syposz is nu in balbezit. Syposz haalt uit met een fantastische trap. Bakalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zs.zs fc. 47%, Neutraliz 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zs.zs fc. - Neutraliz 2:2

69e minuut.
Aldazabal geeft de bal voor. Simões bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei verovert de bal door een tackle van achteren. Doroftei geeft een lange en hoge pass. Pérez Ipiña krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zs.zs fc. 50%, Neutraliz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zs.zs fc. - Neutraliz 2:2