Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:24
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: zs.zs fc. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6180
zs.zs fc. Fc Disztenhag
barátságos Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 18.9
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Czinkon controleert de bal met de borst. Czinkon speelt de bal door. Klungelig pakt Balányi de bal. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simões met een snelle inworp. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een hoge lob. Di Giuseppe is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vocale met een sublieme pass. Daar is Simões, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaćanović geeft een hoge lob. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kresz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatierra onderschept slim de pass. Salvatierra speelt de bal door. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatierra onderschept slim de pass. Salvatierra geeft een lange en hoge pass. Kolompár heeft problemen om de bal te vangen. Syposz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe geeft de bal voor. Kőfaragó rent richting de bal. Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Syposz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Aldazabal passt de bal in één keer door. Di Giuseppe is nu in balbezit. Balányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Fc Disztenhag 1:0

43e minuut.
Simões bereikt de bal nog maar net als eerste. Simões met een sublieme pass. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een lange en hoge pass. Di Giuseppe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Vocale speelt de bal door. Kőfaragó rent richting de bal. Kőfaragó met een sublieme pass. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zs.zs fc. 28%, Fc Disztenhag 72%.
zs.zs fc. - Fc Disztenhag 1:0

51e minuut.
Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simões met de inworp. Syposz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Burzi met een sublieme pass. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćanović probeert naar een medespeler te passen. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi draait met de bal, schiet en ... Langenkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Kresz is nu in balbezit. Vocale is nu in balbezit. Vocale passt de bal zonder na te denken. Syposz is nu in balbezit. Syposz haalt uit met een fantastische trap. Palagyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Palagyi speelt de bal door. Czár controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaćanović. Gaćanović krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kresz rent richting de bal. Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Salvatierra rent richting de bal. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Burzi is nu in balbezit. Gaćanović onderschept slim de pass. Gaćanović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Di Giuseppe de bal onder controle te krijgen. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Aldazabal kopt de bal weg. Di Giuseppe probeert naar een medespeler te passen. Czinkon heeft problemen om de bal te vangen. Syposz rent richting de bal. Syposz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Syposz rent richting de bal. Syposz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe geeft een lange en hoge pass. Daar is Kőfaragó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zs.zs fc. 25%, Fc Disztenhag 75%.
zs.zs fc. - Fc Disztenhag 1:0