Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca Kunszenti Te
Osztályozó Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Shevley met een sublieme pass. Bánföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánföldi passt de bal zonder na te denken. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Matolcsy is nu in balbezit. Kulišić onderschept slim de pass. Kulišić speelt de bal door. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Schepel verovert de bal door een tackle van achteren. Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi met een sublieme pass. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Matolcsy is nu in balbezit. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Latinovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Kunszenti Te 1:0

25e minuut.
Györk is nu in balbezit. Bánföldi onderschept slim de pass. Schepel is nu in balbezit. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. Szécsi bokst de bal weg.

42e minuut.
Kámory geeft een lange en hoge pass. Giojoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kámory geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szászi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 51%, Kunszenti Te 49%.
Zsombcus Barca - Kunszenti Te 1:0

54e minuut.
Schepel is nu in balbezit. Schepel met een sublieme pass. Hankiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kámory met de inworp. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Salmiaho ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Salmiaho naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bajzát raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajzát legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zsombcus Barca - Kunszenti Te 1:1

67e minuut.
Schepel rent richting de bal. Györk rent richting de bal. Györk geeft een lange en hoge pass. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 59%, Kunszenti Te 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zsombcus Barca - Kunszenti Te 1:1