Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Disztenhag Lendület
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 41.6
average Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


8e minuut.
Trida geeft de bal voor. Czinkon kopt de bal weg. Bessenyei heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Balányi is nu in balbezit. Koncsik onderschept slim de pass. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Palagyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Czár passt de bal met de wreef. Bogaert speelt de bal door. Koncsik is nu in balbezit. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:1

20e minuut.
Ruzsa verovert de bal door een tackle van achteren. Koncsik rent richting de bal. Koncsik passt de bal in één keer door. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Ruzsa de bal. Ruzsa met een sublieme pass. Tapaninen geeft een hoge lob. Koncsik is nu in balbezit. Koncsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:3

34e minuut.
Czunyi geeft een lange en hoge pass. Koncsik kopt de bal weg. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Palagyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:4

37e minuut.
Bogaert speelt de bal door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa met een sublieme pass. Koncsik rent richting de bal. Koncsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Palagyi met een harde bal richting middenveld. Bogaert kopt de bal weg. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida onderschept slim de pass. Trida geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Disztenhag 76%, Lendület 24%.
Fc Disztenhag - Lendület 0:4

47e minuut.
Tapaninen onderschept slim de pass. Tapaninen met een sublieme pass. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Palagyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:5

50e minuut.
Bene met een snelle inworp. Balányi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogaert. Bogaert krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Czinkon geeft de bal voor. El-Ragheb met een sublieme pass. Koncsik rent richting de bal. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Trida is nu in balbezit. Trida geeft een lange en hoge pass. Koncsik rent richting de bal. Koncsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tapaninen passt de bal in één keer door. Czinkon is nu in balbezit. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Palagyi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:6

65e minuut.
Balányi rent richting de bal. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa speelt de bal door. Koncsik heeft problemen om de bal te vangen. Koncsik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Czunyi is nu in balbezit. Czunyi passt de bal in één keer door. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Koncsik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Czinkon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czunyi met een snelle inworp. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Palagyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:7

76e minuut.
Koncsik is nu in balbezit. Ruzsa is nu in balbezit. Koncsik rent richting de bal. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:8

81e minuut.
Koncsik kopt de bal weg. Ruzsa rent richting de bal. Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Disztenhag - Lendület 0:9

88e minuut.
Végváry kopt de bal weg. Czunyi controleert de bal met de borst. Czunyi passt de bal met de wreef. Koncsik is nu in balbezit. Koncsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Disztenhag 73%, Lendület 27%.
Fc Disztenhag - Lendület 0:9