Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasöklű Redőnyszerelők Zsombcus Barca
Normal Tactiek Osztályozó
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 23.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Shevley passt de bal in één keer door. Schepel rent richting de bal. Schepel speelt de bal door. Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tùng Minh passt de bal zonder na te denken. Bánföldi is nu in balbezit. Schepel rent richting de bal. Schepel draait met de bal, schiet en ... Prorok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 0:1

18e minuut.
Tordai kopt de bal weg. Shevley bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengei verovert de bal door een tackle van achteren. Aponyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kisistók is nu in balbezit. Kisistók haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 1:1

19e minuut.
Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bánföldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng Minh rent richting de bal. Zengei is nu in balbezit. Zengei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Csöregh met een sublieme pass. Zengei rent richting de bal. Salmiaho rent richting de bal. Zengei onderschept slim de pass. Zengei schiet op doel. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bánföldi is nu in balbezit. Supka onderschept slim de pass. Schepel verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Shevley kopt de bal weg. Bánföldi probeert naar een medespeler te passen. Tùng Minh heeft problemen om de bal te vangen. Tùng Minh schiet op doel. Prorok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 1:2

34e minuut.
Zengei bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengei met een sublieme pass. Csöregh is nu in balbezit. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Aponyi kopt de bal weg. Daar is Giojoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giojoso geeft een lange en hoge pass. Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Prorok trapt de bal weg. Aponyi rent richting de bal. Kulišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulišić krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisistók rent richting de bal. Salmiaho onderschept slim de pass. Yermolenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yermolenko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Yermolenko verovert de bal door een tackle van achteren. Csöregh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yermolenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yermolenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasöklű Redőnyszerelők 53%, Zsombcus Barca 47%.
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 1:2

48e minuut.
Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh passt de bal in één keer door. Schepel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bánföldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánföldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Schepel is nu in balbezit. Shevley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevley passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bánföldi de bal. Bánföldi geeft de bal voor. Prorok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 1:3

66e minuut.
Tùng Minh rent richting de bal. Kerkai is nu in balbezit. Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Supka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Csöregh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Kerkai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prorok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 1:4

69e minuut.
Shevley rent richting de bal. Shevley geeft de bal voor. Supka rent richting de bal. Bánföldi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánföldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kisistók met een sublieme pass. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt passt de bal in één keer door. Zengei is nu in balbezit. Zengei schiet op doel. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zengei bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kisistók met een sublieme pass. Shevley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevley passt de bal met de wreef. Schepel rent richting de bal. Schepel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh passt de bal zonder na te denken. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi draait met de bal, schiet en ... Prorok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 1:5

90e minuut.
Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh passt de bal in één keer door. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi draait met de bal, schiet en ... Prorok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasöklű Redőnyszerelők 72%, Zsombcus Barca 28%.
Vasöklű Redőnyszerelők - Zsombcus Barca 1:6