Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: Troger FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2980
Troger FC zs.zs fc.
Normal Tactiek barátságos
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Salvatierra rent richting de bal. Salvatierra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Greff de bal. Syposz rent richting de bal. Syposz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vocale speelt de bal door. Daar is Di Giuseppe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lénárd probeert naar een medespeler te passen. Dobó rent richting de bal. Dobó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gaćanović met een sublieme pass. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe geeft de bal voor. Dobó is nu in balbezit. Dobó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Salvatierra is nu in balbezit. Salvatierra geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mikáczó de bal onder controle te krijgen. Kurusa rent richting de bal. Kurusa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Gál rent richting de bal. Gál geeft een lange en hoge pass. Dobó rent richting de bal. Dobó schiet op doel. Langenkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troger FC - zs.zs fc. 1:0

44e minuut.
Grzybowski speelt de bal door. Salvatierra rent richting de bal. Salvatierra passt de bal in één keer door. Syposz is nu in balbezit. Syposz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troger FC 59%, zs.zs fc. 41%.
Troger FC - zs.zs fc. 1:0

62e minuut.
Syposz is nu in balbezit. Gál verovert de bal door een tackle van achteren. Gál speelt de bal door. Dobó is nu in balbezit. Dobó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grzybowski probeert naar een medespeler te passen. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel. Langenkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Syposz is nu in balbezit. Syposz passt de bal in één keer door. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa draait met de bal, schiet en ... Újfalusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Troger FC - zs.zs fc. 1:1

67e minuut.
Greff geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Giuseppe met een snelle inworp. Syposz heeft problemen om de bal te vangen. Syposz haalt uit met een fantastische trap. Újfalusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troger FC - zs.zs fc. 1:2

79e minuut.
Grzybowski met een sublieme pass. Vona onderschept slim de pass. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz schiet op doel. Újfalusi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Troger FC - zs.zs fc. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troger FC 60%, zs.zs fc. 40%.
Troger FC - zs.zs fc. 1:3