Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: zs.zs fc. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13242
zs.zs fc. Associazione Calcio Milan 1899
barátságos Tactiek ricinus
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 24.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Tersánszky-Tóth met een snelle inworp. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann geeft de bal voor. Mérei heeft problemen om de bal te vangen. Mérei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Simões de bal. Feldmann verovert de bal door een tackle van achteren. Feldmann speelt de bal door. Kurusa is nu in balbezit. Kurusa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Associazione Calcio Milan 1899 1:0

18e minuut.
Grzybowski probeert naar een medespeler te passen. Gollovitzer met een sublieme pass. Feldmann heeft problemen om de bal te vangen. Salvatierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatierra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fejér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Feldmann zijn tegenspeler op de grond. Feldmann krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Syposz de bal. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz begaat een overtreding. Syposz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zs.zs fc. 58%, Associazione Calcio Milan 1899 42%.
zs.zs fc. - Associazione Calcio Milan 1899 1:0

56e minuut.
Grzybowski kopt de bal weg. Salvatierra is nu in balbezit. Kurusa rent richting de bal. Kurusa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gollovitzer de bal onder controle te krijgen. Marquetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Syposz heeft problemen om de bal te vangen. Kurusa is nu in balbezit. Kurusa met een sublieme pass. Syposz is nu in balbezit. Syposz schiet op doel. Marquetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Marquetto trapt de bal weg van het doel. Mérei rent richting de bal. Aldazabal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aldazabal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zs.zs fc. 35%, Associazione Calcio Milan 1899 65%.
zs.zs fc. - Associazione Calcio Milan 1899 1:0