Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Riders Vasöklű Redőnyszerelők
Caesar Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 18
solid Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Jurczyga kopt de bal weg. Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski maakt een afschuwelijke overtreding. Brzuchalski krijgt een gele kaart. Herczeg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herczeg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamar geeft een lange en hoge pass. Zhotev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tomkovics passt de bal zonder na te denken. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kerkai de bal onder controle te krijgen. Prorok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 1:0

10e minuut.
Simanungkalit speelt de bal door. Brzuchalski is nu in balbezit. Brzuchalski probeert naar een medespeler te passen. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Prorok bokst de bal weg.

12e minuut.
Aponyi rent richting de bal. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics met een sublieme pass. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics speelt de bal door. Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi onderschept slim de pass. Döbrögi geeft de bal voor. Prorok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Döbrögi probeert naar een medespeler te passen. Zhotev rent richting de bal. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhotev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 2:0

24e minuut.
Charneca is nu in balbezit. Met opzet legt Zengei zijn tegenspeler op de grond. Charneca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Charneca met een snel genomen vrije trap. Zhotev kopt de bal weg. Csöregh kan de bal niet met de borst controleren. Brzuchalski is nu in balbezit. Brzuchalski draait met de bal, schiet en ... Prorok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Supka geeft een hoge lob. Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zhotev de bal. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Prorok bokst de bal weg. Klungelig pakt Brzuchalski de bal. Brzuchalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tomkovics onderschept slim de pass. Zhotev rent richting de bal. Zhotev met een sublieme pass. Döbrögi is nu in balbezit. Döbrögi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hamar met een sublieme pass. Brzuchalski rent richting de bal. Brzuchalski passt de bal in één keer door. Döbrögi rent richting de bal. Döbrögi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Kerkai trapt de bal weg. Hamar kopt de bal weg. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev draait met de bal, schiet en ... Prorok bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 3:0

36e minuut.
Döbrögi met de inworp. Daar is Tomkovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Brzuchalski is nu in balbezit. Brzuchalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 4:0

38e minuut.
Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics passt de bal met de wreef. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 5:0

44e minuut.
Jurczyga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kerkai de bal. Brzuchalski is nu in balbezit. Brzuchalski passt de bal met de wreef. Zhotev is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Riders 22%, Vasöklű Redőnyszerelők 78%.
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 5:0

47e minuut.
Kerkai geeft een hoge lob. Inworp. Brzuchalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhotev controleert de bal met de borst. Prorok bokst de bal weg. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhotev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Döbrögi neemt de penalty, wat een uithaal! Prorok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 6:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Döbrögi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics passt de bal met de wreef. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 7:0

54e minuut.
Tordai met een sublieme pass. Jurczyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zhotev de bal. Zhotev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 8:0

55e minuut.
Tordai speelt de bal door. Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga met een sublieme pass. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tordai is nu in balbezit. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics met een sublieme pass. Zhotev rent richting de bal. Zhotev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Prorok trapt de bal weg. Tomkovics kopt de bal weg. Jurczyga geeft een lange en hoge pass. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev draait met de bal, schiet en ... Prorok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Csöregh is nu in balbezit. Tomkovics verovert de bal door een tackle van achteren. Tomkovics probeert naar een medespeler te passen. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Prorok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Zsolnai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Döbrögi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kaszás is nu in balbezit. Nõukas onderschept slim de pass. Nõukas met een sublieme pass. Zsolnai heeft problemen om de bal te vangen. Jurczyga geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 9:0

80e minuut.
Klungelig pakt Csöregh de bal. Csöregh met een sublieme pass. Tordai heeft problemen om de bal te vangen. Zhotev rent richting de bal. Zhotev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Supka geeft een lange en hoge pass. Nõukas rent richting de bal. Kaszás maakt een afschuwelijke overtreding. Nõukas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nõukas kan niet meer verder spelen. Kaszás probeert de bal aan de voet te houden. Megyebíró komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Riders 19%, Vasöklű Redőnyszerelők 81%.
Long Riders - Vasöklű Redőnyszerelők 9:0