Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: Lendület Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6583
Lendület Troger FC
Normal Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 16.5
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Czunyi rent richting de bal. Czunyi geeft een lange en hoge pass. Daar is Mikáczó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trida is nu in balbezit. Trida haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Bogaert kopt de bal weg. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra passt de bal met de wreef. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Újfalusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Czunyi geeft een hoge lob. Bogaert kopt de bal weg. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 1:0

9e minuut.
Csabra geeft een hoge lob. Trida kopt de bal weg. Ágai Kis kan de bal niet met de borst controleren. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 2:0

10e minuut.
Bodrogi probeert naar een medespeler te passen. El-Ragheb rent richting de bal. El-Ragheb geeft een lange en hoge pass. Ruzsa kan de bal niet met de borst controleren. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa met een sublieme pass. Gőcze heeft problemen om de bal te vangen. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen geeft de bal voor. Újfalusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bogaert met een sublieme pass. Lilik heeft problemen om de bal te vangen. Csabra is nu in balbezit. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ágai Kis is nu in balbezit. Csabra onderschept slim de pass. Csabra met een sublieme pass. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Újfalusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 3:0

18e minuut.
Ruzsa heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa passt de bal zonder na te denken. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 4:0

20e minuut.
Bodrogi rent richting de bal. Bodrogi geeft een lange en hoge pass. Lilik rent richting de bal. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Végváry kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruzsa de bal. Ruzsa passt de bal met de wreef. Csabra heeft problemen om de bal te vangen. Csabra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Csabra onderschept slim de pass. Csabra passt de bal zonder na te denken. Greff is nu in balbezit. Czunyi onderschept slim de pass. Czunyi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trida geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Csabra springt en kopt de bal. Lilik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 5:0

28e minuut.
Daar is Csabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogaert is nu in balbezit. Bogaert geeft een hoge lob. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen passt de bal in één keer door. Csabra is nu in balbezit. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 6:0

33e minuut.
Czunyi met de inworp. Bogaert met een sublieme pass. Trida geeft de bal voor. Csabra maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Lilik de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa rent richting de bal. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ... Újfalusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 7:0

40e minuut.
Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra is nu in balbezit. Csabra schiet op doel. Lilik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Újfalusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 8:0

45e minuut.
Czunyi met een sublieme pass. Bogaert probeert naar een medespeler te passen. Csabra is nu in balbezit. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 18%, Troger FC 82%.
Lendület - Troger FC 8:0

49e minuut.
Ágai Kis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaert speelt de bal door. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Gőcze de bal. Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen speelt de bal door. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 9:0

56e minuut.
Újfalusi trapt de bal weg. Tapaninen kopt de bal weg. Csabra heeft problemen om de bal te vangen. Csabra schiet op doel. Vona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzsa geeft de bal voor. Csabra rent richting de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Trida is nu in balbezit. Trida passt de bal met de wreef. Vona is nu in balbezit. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Csabra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Trida de bal. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. Újfalusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 10:0

66e minuut.
Csabra rent richting de bal. Ruzsa heeft problemen om de bal te vangen. Csabra rent richting de bal. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vona de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi passt de bal zonder na te denken. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vona de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bogaert passt de bal in één keer door. Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida geeft een hoge lob. Csabra heeft problemen om de bal te vangen. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 11:0

71e minuut.
Czunyi geeft de bal voor. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csabra krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gőcze probeert de bal met de borst te controleren. Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert met een sublieme pass. Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida geeft de bal voor. Újfalusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csabra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 12:0

73e minuut.
Klungelig pakt Gál de bal. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa passt de bal met de wreef. Csabra is nu in balbezit. Csabra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Újfalusi trapt de bal weg van het doel. Bogaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ágai Kis is nu in balbezit. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Gál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapaninen is nu in balbezit. Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Troger FC 13:0

84e minuut.
Klungelig pakt Csabra de bal. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csabra krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Tapaninen is nu in balbezit. Tapaninen passt de bal met de wreef. Czunyi speelt de bal door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 25%, Troger FC 75%.
Lendület - Troger FC 13:0