Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Fc.Flameri Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26130
Fc.Flameri Suli FC
break2 Tactiek 4123upv3
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.8 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Zalmas onderschept slim de pass. Rékasi onderschept slim de pass. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bergström passt de bal zonder na te denken. Scappin is nu in balbezit. Scappin met een sublieme pass. Carton is nu in balbezit. Carton draait met de bal, schiet en ... Deleanu bokst de bal weg.

12e minuut.
Szabolcska met een sublieme pass. Carton heeft problemen om de bal te vangen. Zalmas speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Csató is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths met een sublieme pass. Zalmas geeft een lange en hoge pass. Carton springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zalmas passt de bal in één keer door. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström passt de bal zonder na te denken. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato probeert naar een medespeler te passen. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Beattie is nu in balbezit. Beattie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bergström speelt de bal door. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska geeft een hoge lob. Griffiths springt en kopt de bal. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Zalmas passt de bal met de wreef. Zvara is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Deleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rékasi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kürti komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pum bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton verovert de bal door een tackle van achteren. Carton geeft een hoge lob. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 50%, Suli FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.Flameri - Suli FC 0:0

50e minuut.
Griffiths passt de bal met de wreef. Zalmas speelt de bal door. Carton rent richting de bal. Carton haalt uit met een fantastische trap. Dalnoki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deleanu bokst de bal weg.

61e minuut.
Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas onderschept slim de pass. Zalmas speelt de bal door. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zvara rent richting de bal. Zalmas onderschept slim de pass. Zalmas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Griffiths de bal. Griffiths schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Zalmas speelt de bal door. Carton rent richting de bal. Pum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pum krijgt een gele kaart. Carton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carton neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Scappin verovert de bal door een tackle van achteren. Scappin geeft een hoge lob. Carton rent richting de bal. Carton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Suli FC 0:1

71e minuut.
Scappin probeert naar een medespeler te passen. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappin geeft een lange en hoge pass. Zalmas is nu in balbezit. Zalmas draait met de bal, schiet en ... Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Griffiths passt de bal zonder na te denken. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström passt de bal met de wreef. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Szawala verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström speelt de bal door. Zvara is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pizzolato passt de bal in één keer door. Netopil is nu in balbezit. Netopil met een sublieme pass. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 57%, Suli FC 43%.
Fc.Flameri - Suli FC 0:1