Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: PandosW Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2798
PandosW Lúzer Se
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bártfai geeft een hoge lob. Kun rent richting de bal. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ... Madar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Lúzer Se 1:0

5e minuut.
Bethlen passt de bal zonder na te denken. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bártfai. Bártfai krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Holló raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sepsey komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Sepsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepsey geeft een hoge lob. Posza heeft problemen om de bal te vangen. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandosW 55%, Lúzer Se 45%.
PandosW - Lúzer Se 1:0

47e minuut.
Glöckner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bártfai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jánosy de bal. Jánosy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Lúzer Se 2:0

50e minuut.
Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckner geeft een hoge lob. Dózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok onderschept slim de pass. Lázok geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Lúzer Se 2:1

56e minuut.
Náray met een sublieme pass. Koronczi heeft problemen om de bal te vangen. Bethlen rent richting de bal. Bethlen haalt uit met een fantastische trap. Laskai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Náray rent richting de bal. Baranyi rent richting de bal. Náray verovert de bal door een tackle van achteren. Náray schiet op doel. Tóth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kun is nu in balbezit. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy speelt de bal door. Hungler rent richting de bal. Hungler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bethlen verovert de bal door een tackle van achteren. Bethlen geeft de bal voor. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Posza de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lázok passt de bal in één keer door. Bethlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bethlen met een sublieme pass. Sepsey rent richting de bal. Sepsey geeft een lange en hoge pass. Tóth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandosW 52%, Lúzer Se 48%.
PandosW - Lúzer Se 2:1