Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Soul FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2377
Soul FC Mighty Magyars
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kozarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mogyorósy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyorósy passt de bal zonder na te denken. Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori haalt uit met een fantastische trap. Déri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klausz is nu in balbezit. Klausz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Török de bal. Monostori rent richting de bal. Monostori haalt uit met een fantastische trap. Déri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lorán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klausz met de inworp. Daar is Mogyorósy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogyorósy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vízdár kopt de bal weg. Vécsey is nu in balbezit. Monostori begaat een overtreding. Monostori krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Török kopt de bal weg. Jadlóczky rent richting de bal. Jadlóczky geeft een lange en hoge pass. Monostori rent richting de bal. Monostori schiet op doel. Déri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Schóber passt de bal met de wreef. Palik is nu in balbezit. Szován bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik draait met de bal, schiet en ... Vanczák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Monostori haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Déri trapt de bal weg van het doel. Klausz rent richting de bal. Klausz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Weöres verovert de bal door een tackle van achteren. Vízdár verovert de bal door een tackle van achteren. Vízdár speelt de bal door. Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vécsey rent richting de bal. Mogyorósy onderschept slim de pass. Mogyorósy probeert naar een medespeler te passen. Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klausz verovert de bal door een tackle van achteren. Klausz speelt de bal door. Monostori is nu in balbezit. Monostori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Mighty Magyars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soul FC 43%, Mighty Magyars 57%.
Soul FC - Mighty Magyars 1:0

50e minuut.
Pollák kopt de bal weg. Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohonczy geeft een lange en hoge pass. Mogyorósy is nu in balbezit. Mogyorósy haalt uit met een fantastische trap. Déri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mogyorósy passt de bal zonder na te denken. Török is nu in balbezit. Met opzet legt Monostori zijn tegenspeler op de grond. Monostori is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Vízdár verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy rent richting de bal. Szován rent richting de bal. Szován draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palik de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soul FC - Mighty Magyars 1:1

68e minuut.
Schóber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weöres met een snelle inworp. Szován bereikt de bal nog maar net als eerste. Szován draait met de bal, schiet en ... Vanczák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soul FC 59%, Mighty Magyars 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soul FC - Mighty Magyars 1:1