Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Magyars Soul FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Kozarek geeft een hoge lob. Inworp. Pipek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogyorósy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyorósy schiet op doel. Déri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Vanczák trapt de bal weg. Vécsey kopt de bal weg. Vizi is nu in balbezit. Palik verovert de bal door een tackle van achteren. Palik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vízdár rent richting de bal. Vízdár met een sublieme pass. Kalocsay heeft problemen om de bal te vangen. Monostori rent richting de bal. Monostori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Magyars 51%, Soul FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mighty Magyars - Soul FC 0:0

57e minuut.
Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori onderschept slim de pass. Vécsey is nu in balbezit. Monostori onderschept slim de pass. Monostori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lorán rent richting de bal. Lorán geeft de bal voor. Rohonczy heeft problemen om de bal te vangen. Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kozarek passt de bal met de wreef. Daar is Palik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vízdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik onderschept slim de pass. Palik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mogyorósy kopt de bal weg. Puzsár heeft problemen om de bal te vangen. Vécsey rent richting de bal. Monostori is nu in balbezit. Monostori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Magyars 53%, Soul FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mighty Magyars - Soul FC 0:0