Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St.Petersburg Volgare
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


19e minuut.
Novák geeft een hoge lob. Deme is nu in balbezit. Novák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deme is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bocskay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ráthonyi probeert naar een medespeler te passen. Dobor rent richting de bal. Bozsik rent richting de bal. Dobor verovert de bal door een tackle van achteren. Dobor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gyulay rent richting de bal. Bükszegi rent richting de bal. Gyulay maakt een afschuwelijke overtreding. Gyulay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Petersburg 60%, Volgare 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St.Petersburg - Volgare 0:0

53e minuut.
Bocskay heeft problemen om de bal te vangen. Ráthonyi rent richting de bal. Daar is Dobor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ráthonyi is nu in balbezit. Ráthonyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Novák geeft een lange en hoge pass. Herceg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herceg met een sublieme pass. Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gyulay rent richting de bal. Bükszegi onderschept slim de pass. Bükszegi passt de bal in één keer door. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme schiet op doel. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bocskay is nu in balbezit. Ráthonyi rent richting de bal. Bocskay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocskay krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ráthonyi rent richting de bal. Ráthonyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Latabár de bal. Dobor rent richting de bal. Dobor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weöres heeft problemen om de bal te vangen. Dobor is nu in balbezit. Dobor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jadlóczky passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bükszegi de bal. Bükszegi passt de bal in één keer door. Deme heeft problemen om de bal te vangen. Deme schiet op doel. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - Volgare 0:1

83e minuut.
Novák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ráthonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocskay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ráthonyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyulay komt bij de bal en schiet. Páger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobor rent richting de bal. Dobor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St.Petersburg - Volgare 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Petersburg 42%, Volgare 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St.Petersburg - Volgare 1:1