Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Andris FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3083
Andris FC Fc.Flameri
Normal Tactiek break2
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 44.4
slecht Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Campagnuolo passt de bal zonder na te denken. Csató rent richting de bal. Csató speelt de bal door. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Netopil onderschept slim de pass. Netopil met een sublieme pass. Metsenaere speelt de bal door. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato schiet op doel. Nemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:1

5e minuut.
Netopil speelt de bal door. Campagnuolo rent richting de bal. Campagnuolo passt de bal zonder na te denken. Daar is Netopil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netopil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Füle onderschept slim de pass. Füle probeert naar een medespeler te passen. Memedović verovert de bal door een tackle van achteren. Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Nemes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:2

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campagnuolo met de inworp. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Babati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beattie is nu in balbezit. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Nemes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:3

12e minuut.
Memedović kopt de bal weg. Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:4

15e minuut.
Netopil verovert de bal door een tackle van achteren. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Campagnuolo is nu in balbezit. Campagnuolo geeft een lange en hoge pass. Pizzolato springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Campagnuolo kopt de bal weg. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil met een sublieme pass. Daar is Pizzolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:5

19e minuut.
Csató onderschept slim de pass. Metsenaere is nu in balbezit. Metsenaere probeert naar een medespeler te passen. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Netopil kopt de bal weg. Beattie is nu in balbezit. Beattie met een sublieme pass. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Brockhauser is nu in balbezit. Zvara onderschept slim de pass. Zvara geeft een hoge lob. Beattie is nu in balbezit. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Campagnuolo is nu in balbezit. Campagnuolo speelt de bal door. Tarcsay met een sublieme pass. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tarcsay geeft een hoge lob. Inworp. Campagnuolo met de inworp. Beattie rent richting de bal. Beattie schiet op doel. Nemes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stadler rent richting de bal. Stadler passt de bal met de wreef. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Metsenaere met de inworp. Pizzolato rent richting de bal. Netopil is nu in balbezit. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pizzolato controleert de bal met de borst. Netopil rent richting de bal. Netopil met een sublieme pass. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. Nemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:6

35e minuut.
Inworp. Campagnuolo met een snelle inworp. Csorba is nu in balbezit. Beattie onderschept slim de pass. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Metsenaere is nu in balbezit. Metsenaere geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tomkovics de bal. Beattie rent richting de bal. Beattie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:7

41e minuut.
Beattie is nu in balbezit. Netopil rent richting de bal. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andris FC 84%, Fc.Flameri 16%.
Andris FC - Fc.Flameri 0:8

47e minuut.
Beattie controleert de bal met de borst. Netopil speelt de bal door. Pizzolato is nu in balbezit. Pizzolato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:9

49e minuut.
Campagnuolo speelt de bal door. Beattie is nu in balbezit. Campagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie rent richting de bal. Beattie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pizzolato verovert de bal door een tackle van achteren. Netopil is nu in balbezit. Netopil passt de bal zonder na te denken. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pizzolato heeft problemen om de bal te vangen. Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil passt de bal in één keer door. Beattie rent richting de bal. Beattie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Csató is nu in balbezit. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Campagnuolo rent richting de bal. Netopil geeft een hoge lob. Pizzolato springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tomkovics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser passt de bal zonder na te denken. Beattie rent richting de bal. Beattie schiet op doel. Nemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Beattie passt de bal zonder na te denken. Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato schiet op doel. Nemes bokst de bal weg. Babati kopt de bal weg. Netopil is nu in balbezit. Netopil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pizzolato de bal. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. Nemes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:10

71e minuut.
Netopil is nu in balbezit. Netopil geeft de bal voor. Máriássy is nu in balbezit. Pizzolato onderschept slim de pass. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nemes trapt de bal weg van het doel. Campagnuolo kopt de bal weg. Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:11

75e minuut.
Csató passt de bal met de wreef. Netopil speelt de bal door. Beattie is nu in balbezit. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Nemes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:12

76e minuut.
Netopil speelt de bal door. Beattie rent richting de bal. Beattie passt de bal in één keer door. Pizzolato is nu in balbezit. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. Nemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Csorba geeft een hoge lob. Metsenaere kopt de bal weg. Klungelig pakt Babati de bal. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Fc.Flameri 0:13

82e minuut.
Stadler heeft problemen om de bal te vangen. Netopil rent richting de bal. Netopil speelt de bal door. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tarcsay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campagnuolo met een snelle inworp. Beattie rent richting de bal. Beattie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andris FC 73%, Fc.Flameri 27%.
Andris FC - Fc.Flameri 0:13