Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lúzer Se Újpest
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Sepsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepsey probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Csirik de bal onder controle te krijgen. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. Hinkó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Újpest 1:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Komora de bal onder controle te krijgen. Bethlen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajos. Rajos krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jenőfi speelt de bal door. Póta rent richting de bal. Balázsy begaat een overtreding. Balázsy krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Balázsy verovert de bal door een tackle van achteren. Balázsy probeert naar een medespeler te passen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lúzer Se 55%, Újpest 45%.
Lúzer Se - Újpest 1:0

51e minuut.
Czédli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Komora met de inworp. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sira speelt de bal door. Náray rent richting de bal. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Bethlen verovert de bal door een tackle van achteren. Bethlen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Náray is nu in balbezit. Bethlen is nu in balbezit. Bethlen passt de bal in één keer door. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ... Hinkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sepsey zal de hoekschop nemen. Bethlen rent richting de bal. Bethlen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sánta rent richting de bal. Sánta geeft de bal voor. Bethlen rent richting de bal. Rajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Mélykúti de bal. Póta rent richting de bal. Póta geeft de bal voor. Maróti is nu in balbezit. Maróti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Glöckner verovert de bal door een tackle van achteren. Sepsey met een sublieme pass. Rajos probeert de bal met de borst te controleren. Bethlen rent richting de bal. Bethlen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sepsey zal de hoekschop nemen. Daar is Bethlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lúzer Se 54%, Újpest 46%.
Lúzer Se - Újpest 1:0