Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St.Petersburg Soul FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi passt de bal met de wreef. Schóber is nu in balbezit. Dobor onderschept slim de pass. Dobor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - Soul FC 1:0

13e minuut.
Mogyorósy met een sublieme pass. Kovrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi speelt de bal door. Klausz rent richting de bal. Klausz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vízdár probeert naar een medespeler te passen. Kovrig is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Károlyi ... Strafschop! Kovrig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kovrig neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kovrig is nu in balbezit. Kovrig draait met de bal, schiet en ... Erdei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St.Petersburg - Soul FC 1:1

34e minuut.
Novák probeert naar een medespeler te passen. Gyulay heeft problemen om de bal te vangen. Kovrig verovert de bal door een tackle van achteren. Mogyorósy is nu in balbezit. Mogyorósy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Petersburg 53%, Soul FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St.Petersburg - Soul FC 1:1

68e minuut.
Gyulay heeft problemen om de bal te vangen. Novák is nu in balbezit. Pollák begaat een overtreding. Pollák krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mogyorósy probeert naar een medespeler te passen. Kovrig is nu in balbezit. Kovrig schiet op doel. Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Károlyi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Petersburg - Soul FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Petersburg 55%, Soul FC 45%.
St.Petersburg - Soul FC 1:2