Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Suli FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7735
Suli FC Andris FC
4123upv3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
58 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten poor
excellent Passen average
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Zubreczki speelt de bal door. Griffiths rent richting de bal. Zalmas speelt de bal door. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 1:0

5e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 2:0

12e minuut.
Szabolcska passt de bal in één keer door. Scappin is nu in balbezit. Scappin passt de bal in één keer door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Nemes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 3:0

13e minuut.
Zubreczki verovert de bal door een tackle van achteren. Csorba is nu in balbezit. Zubreczki onderschept slim de pass. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Griffiths is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szabolcska neemt de hoekschop. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Tarcsay probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szawala is nu in balbezit. Szawala geeft een hoge lob. Zubreczki heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zalmas rent richting de bal. Zalmas speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Nemes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 4:0

18e minuut.
Pusztai verovert de bal door een tackle van achteren. Zalmas onderschept slim de pass. Zalmas met een sublieme pass. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Scappin kopt de bal weg. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcsay is nu in balbezit. Zubreczki onderschept slim de pass. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bergström onderschept slim de pass. Bergström speelt de bal door. Zalmas met een sublieme pass. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki passt de bal zonder na te denken. Griffiths probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Nemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 5:0

27e minuut.
Zalmas is nu in balbezit. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zubreczki de bal. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. De bal raakt de paal. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 6:0

29e minuut.
Sârbu onderschept slim de pass. Sârbu geeft de bal voor. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Nemes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 7:0

30e minuut.
Szabolcska is nu in balbezit. Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Babati heeft problemen om de bal te vangen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Nemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 8:0

33e minuut.
Griffiths kopt de bal weg. Klungelig pakt Babati de bal. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Nemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 9:0

35e minuut.
Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Máriássy is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Máriássy geeft de bal voor. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths geeft een lange en hoge pass. Zubreczki krijgt zijn hoofd ertegen. Nemes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 10:0

39e minuut.
Daar is Zalmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalmas passt de bal zonder na te denken. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Tarcsay probeert de bal aan de voet te houden. Nemes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Scappin passt de bal zonder na te denken. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska passt de bal zonder na te denken. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Daar is Zubreczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarcsay is nu in balbezit. Zubreczki verovert de bal door een tackle van achteren. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 11:0

45e minuut.
Csorba is nu in balbezit. Zubreczki onderschept slim de pass. Zubreczki speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Zubreczki kopt de bal weg. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suli FC 18%, Andris FC 82%.
Suli FC - Andris FC 11:0

46e minuut.
Bergström kopt de bal weg. Klungelig pakt Zalmas de bal. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 12:0

48e minuut.
Szabolcska onderschept slim de pass. Szabolcska geeft een hoge lob. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Nemes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zalmas rent richting de bal. Griffiths is nu in balbezit. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 13:0

55e minuut.
Klungelig pakt Bergström de bal. Bergström geeft een hoge lob. Zubreczki heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Tarcsay heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bergström verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström speelt de bal door. Zalmas speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Bergström probeert naar een medespeler te passen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati rent richting de bal. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 14:0

64e minuut.
Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström passt de bal met de wreef. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 15:0

68e minuut.
Bergström rent richting de bal. Bergström geeft een lange en hoge pass. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. Nemes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 16:0

70e minuut.
Zalmas is nu in balbezit. Zalmas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zubreczki de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 17:0

71e minuut.
Zubreczki onderschept slim de pass. Zubreczki passt de bal zonder na te denken. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Csorba heeft problemen om de bal te vangen. Nemes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Scappin speelt de bal door. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki passt de bal in één keer door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zalmas geeft de bal voor. Daar is Tarcsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. Nemes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 18:0

79e minuut.
Bergström geeft een hoge lob. Máriássy probeert de bal aan de voet te houden. Griffiths rent richting de bal. Griffiths geeft de bal voor. Klungelig pakt Zubreczki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 19:0

81e minuut.
Klungelig pakt Griffiths de bal. Griffiths speelt de bal door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki onderschept slim de pass. Griffiths rent richting de bal. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas met een sublieme pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. Nemes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sârbu geeft de bal voor. Scappin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappin geeft een hoge lob. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Andris FC 20:0

89e minuut.
Máriássy heeft problemen om de bal te vangen. Bergström is nu in balbezit. Bergström geeft de bal voor. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. Nemes bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bergström geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zubreczki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suli FC 16%, Andris FC 84%.
Suli FC - Andris FC 20:0