Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: MSFK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2723
MSFK Lúzer Se
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Végvári geeft een lange en hoge pass. Daar is Marx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ady rent richting de bal. Ady draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sepsey onderschept slim de pass. Sepsey speelt de bal door. Lázok probeert naar een medespeler te passen. Bethlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bethlen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sánta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Végvári met de inworp. Ady is nu in balbezit. Ady schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Madar bokst de bal weg.

29e minuut.
Báder probeert naar een medespeler te passen. Végvári rent richting de bal. Végvári passt de bal zonder na te denken. Marx rent richting de bal. Marx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Lúzer Se 1:0

44e minuut.
Sira passt de bal in één keer door. Zámbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámbó met een sublieme pass. Ady heeft problemen om de bal te vangen. Ady draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Lúzer Se 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSFK 40%, Lúzer Se 60%.
MSFK - Lúzer Se 2:0

69e minuut.
Bethlen speelt de bal door. Náray rent richting de bal. Náray passt de bal in één keer door. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Oravecz bokst de bal weg.

71e minuut.
Bethlen geeft een lange en hoge pass. Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sepsey. Dinka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSFK 29%, Lúzer Se 71%.
MSFK - Lúzer Se 2:0