Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Újpest Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3098
Újpest Suli FC
Normal Tactiek 4123upv3
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18 gemiddelde waardering 47.3
slecht Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala geeft een lange en hoge pass. Póta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Hinkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
van den Boomen rent richting de bal. Halbich is nu in balbezit. Halbich passt de bal met de wreef. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:1

6e minuut.
Jenőfi is nu in balbezit. Halbich speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. Hinkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:2

7e minuut.
Halbich rent richting de bal. Lakabeg rent richting de bal. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zabos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Halbich rent richting de bal. Halbich geeft de bal voor. Griffiths probeert de bal met de borst te controleren. Griffiths schiet op doel. Hinkó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:3

9e minuut.
Solórzano probeert naar een medespeler te passen. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths met een sublieme pass. Solórzano heeft problemen om de bal te vangen. Solórzano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is van den Boomen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi is nu in balbezit. van den Boomen verovert de bal door een tackle van achteren. van den Boomen geeft een hoge lob. Lakabeg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Póta heeft problemen om de bal te vangen. Ayala met een sublieme pass. Solórzano met een sublieme pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Solórzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solórzano passt de bal in één keer door. van den Boomen speelt de bal door. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van den Boomen neemt de hoekschop. Lakabeg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Hinkó trapt de bal weg van het doel. van den Boomen kopt de bal weg. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:4

24e minuut.
Ayala onderschept slim de pass. Ayala geeft een lange en hoge pass. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Hinkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:5

27e minuut.
Halbich bereikt de bal nog maar net als eerste. Halbich passt de bal zonder na te denken. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. Szokola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:6

30e minuut.
Solórzano controleert de bal met de borst. Solórzano schiet op doel. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Hinkó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:7

33e minuut.
Halbich heeft problemen om de bal te vangen. Halbich met een sublieme pass. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Hinkó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Zabos verovert de bal door een tackle van achteren. Zabos geeft een hoge lob. Ayala rent richting de bal. Ayala geeft een hoge lob. Lakabeg springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
van den Boomen rent richting de bal. van den Boomen geeft een lange en hoge pass. Griffiths kopt de bal weg. Klungelig pakt Lakabeg de bal. Lakabeg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lakabeg probeert naar een medespeler te passen. Halbich is nu in balbezit. Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:8

45e minuut.
Csirik rent richting de bal. van den Boomen bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Boomen met een sublieme pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpest 87%, Suli FC 13%.
Újpest - Suli FC 0:9

47e minuut.
Solórzano kopt de bal weg. Halbich speelt de bal door. Klungelig pakt Lakabeg de bal. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ayala probeert naar een medespeler te passen. Halbich speelt de bal door. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg draait met de bal, schiet en ... Hinkó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:10

51e minuut.
Rajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Halbich verovert de bal door een tackle van achteren. Halbich geeft een hoge lob. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg schiet op doel. Hinkó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:11

57e minuut.
Solórzano met de inworp. Halbich rent richting de bal. Halbich geeft een hoge lob. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chomik passt de bal in één keer door. Halbich met een sublieme pass. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal met de wreef. van den Boomen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:12

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van den Boomen met een snelle inworp. Halbich geeft de bal voor. Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Hinkó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
van den Boomen geeft een hoge lob. Szokola kan de bal niet met de borst controleren. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg draait met de bal, schiet en ... Hinkó probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:13

67e minuut.
Solórzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solórzano geeft een lange en hoge pass. Szokola heeft problemen om de bal te vangen. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
van den Boomen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Griffiths de bal. Griffiths passt de bal in één keer door. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
van den Boomen kopt de bal weg. Daar is Lakabeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabos is nu in balbezit. Lakabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Lakabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Maróti is nu in balbezit. Solórzano verovert de bal door een tackle van achteren. Solórzano geeft een hoge lob. Lakabeg kan de bal niet met de borst controleren. Lakabeg schiet op doel. Hinkó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:14

81e minuut.
Csirik rent richting de bal. van den Boomen onderschept slim de pass. van den Boomen geeft een lange en hoge pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Hinkó bokst de bal weg. Daar is Lakabeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakabeg schiet op doel. Hinkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpest - Suli FC 0:15

84e minuut.
Rajos heeft problemen om de bal te vangen. van den Boomen rent richting de bal. van den Boomen passt de bal in één keer door. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tábori onderschept slim de pass. Tábori probeert naar een medespeler te passen. Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halbich is nu in balbezit. Halbich met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ayala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szabolcska komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpest 84%, Suli FC 16%.
Újpest - Suli FC 0:15