Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: MSFK Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2819
MSFK Fc.Flameri
Normal Tactiek break2
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Daar is Metsenaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsenaere passt de bal met de wreef. Campagnuolo speelt de bal door. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nikházi rent richting de bal. Nikházi geeft een lange en hoge pass. Pum kopt de bal weg. Metsenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsenaere haalt uit met een fantastische trap. Oravecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Aczél is nu in balbezit. Pizzolato verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolato passt de bal zonder na te denken. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie draait met de bal, schiet en ... Oravecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dugovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugovics onderschept slim de pass. Oravecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beattie krijgt zijn hoofd ertegen. Oravecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:1

17e minuut.
Pizzolato passt de bal zonder na te denken. Daar is Netopil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netopil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pizzolato de bal. Pizzolato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Netopil probeert naar een medespeler te passen. Beattie is nu in balbezit. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:2

24e minuut.
Metsenaere speelt de bal door. Pizzolato rent richting de bal. Netopil speelt de bal door. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Metsenaere kopt de bal weg. Pizzolato controleert de bal met de borst. Nikházi is nu in balbezit. Pizzolato onderschept slim de pass. Pizzolato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Metsenaere probeert naar een medespeler te passen. Netopil speelt de bal door. Daar is Pizzolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netopil geeft een lange en hoge pass. Beattie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:3

39e minuut.
Netopil probeert naar een medespeler te passen. Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Kovári is nu in balbezit. Campagnuolo is nu in balbezit. Campagnuolo speelt de bal door. Oravecz bokst de bal weg. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:4

44e minuut.
Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsenaere onderschept slim de pass. Metsenaere geeft een hoge lob. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSFK 81%, Fc.Flameri 19%.
MSFK - Fc.Flameri 0:5

46e minuut.
Beattie is nu in balbezit. Campagnuolo heeft problemen om de bal te vangen. Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato heeft problemen om de bal te vangen. Pizzolato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:6

48e minuut.
Nikházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikházi passt de bal in één keer door. Báder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:7

50e minuut.
Metsenaere speelt de bal door. Netopil is nu in balbezit. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Beattie kopt de bal weg. Csató is nu in balbezit. Campagnuolo geeft een lange en hoge pass. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Zámbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Netopil speelt de bal door. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Zvara de bal. Zvara speelt de bal door. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagnuolo geeft de bal voor. Pizzolato maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

56e minuut.
Dugovics geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campagnuolo met de inworp. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Campagnuolo heeft problemen om de bal te vangen. Campagnuolo geeft een lange en hoge pass. Aczél heeft problemen om de bal te vangen. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Campagnuolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato heeft problemen om de bal te vangen. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. Dugovics probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nikházi is nu in balbezit. Nikházi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pum de bal. Pum geeft een lange en hoge pass. Dugovics probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Oravecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Metsenaere met de inworp. Báder rent richting de bal. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Metsenaere passt de bal met de wreef. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato schiet op doel. Beattie springt en kopt de bal. Oravecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:8

72e minuut.
Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere passt de bal met de wreef. Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Beattie rent richting de bal. Beattie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Nikházi de bal. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato draait met de bal, schiet en ... Oravecz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beattie heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MSFK - Fc.Flameri 0:9

75e minuut.
Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil onderschept slim de pass. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Báder passt de bal met de wreef. Ady is nu in balbezit. Csató geeft een lange en hoge pass. Ady bereikt de bal nog maar net als eerste. Ady schiet op doel. Deleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Metsenaere is nu in balbezit. Metsenaere passt de bal met de wreef. Daar is Dugovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ... Oravecz bokst de bal weg.

83e minuut.
Dalnoki verovert de bal door een tackle van achteren. Csató probeert naar een medespeler te passen. Netopil speelt de bal door. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Netopil is nu in balbezit. Netopil passt de bal in één keer door. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Beattie de bal. Kovári bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagnuolo onderschept slim de pass. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSFK 75%, Fc.Flameri 25%.
MSFK - Fc.Flameri 0:9