Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Andris FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2557
Andris FC Soul FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Csorba met een sublieme pass. Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stadler. Stadler krijgt een gele kaart. Monostori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vízdár neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Inworp. Brockhauser met een snelle inworp. Mogyorósy is nu in balbezit. Csorba onderschept slim de pass. Csorba geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Schóber is nu in balbezit. Brockhauser onderschept slim de pass. Brockhauser passt de bal met de wreef. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Soul FC 1:0

9e minuut.
Pusztai rent richting de bal. Vízdár onderschept slim de pass. Pusztai verovert de bal door een tackle van achteren. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vízdár is nu in balbezit. Stadler speelt de bal door. Mogyorósy rent richting de bal. Monostori is nu in balbezit. Monostori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andris FC - Soul FC 1:1

14e minuut.
Csorba onderschept slim de pass. Vízdár verovert de bal door een tackle van achteren. Vízdár probeert naar een medespeler te passen. Pusztai is nu in balbezit. Pusztai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Schóber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schóber probeert naar een medespeler te passen. Pusztai is nu in balbezit. Pusztai draait met de bal, schiet en ... Vanczák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Soul FC 2:1

27e minuut.
Jadlóczky geeft een hoge lob. Stadler rent richting de bal. Mogyorósy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stadler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stadler kan niet meer verder spelen. Vecsei komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Csorba heeft problemen om de bal te vangen. Mogyorósy rent richting de bal. Mogyorósy speelt de bal door. Monostori is nu in balbezit. Monostori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vízdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser begaat een overtreding. Vízdár raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vízdár neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Monostori probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andris FC 43%, Soul FC 57%.
Andris FC - Soul FC 2:1

48e minuut.
Daar is Mogyorósy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecsei rent richting de bal. Vecsei speelt de bal door. Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori haalt uit met een fantastische trap. Nemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pusztai rent richting de bal. Pusztai probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser speelt de bal door. Rohonczy met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - Soul FC 3:1

63e minuut.
Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Füle speelt de bal door. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai schiet op doel. Klungelig pakt Vizi de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pusztai haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Vanczák trapt de bal weg. Zsombok rent richting de bal. Zsombok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andris FC 39%, Soul FC 61%.
Andris FC - Soul FC 3:1