Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Lúzer Se Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2865
Lúzer Se Andris FC
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Füle is nu in balbezit. Balázsy onderschept slim de pass. Balázsy passt de bal met de wreef. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Andris FC 1:0

14e minuut.
Czédli rent richting de bal. Füle onderschept slim de pass. Füle probeert naar een medespeler te passen. Zsombok rent richting de bal. Zsombok geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sira met een sublieme pass. Balázsy is nu in balbezit. Füle rent richting de bal. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sira is nu in balbezit. Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Füle probeert naar een medespeler te passen. Kriszt is nu in balbezit. Kriszt haalt uit met een fantastische trap. Madar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Glöckner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brockhauser met een snelle inworp. Füle rent richting de bal. Füle geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Madar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Csorba rent richting de bal. Lázok is nu in balbezit. Lázok speelt de bal door. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Inworp. Sira met de inworp. Stadler controleert de bal met de borst. Stadler passt de bal met de wreef. Bethlen geeft een lange en hoge pass. Nemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tarcsay de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Andris FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lúzer Se 53%, Andris FC 47%.
Lúzer Se - Andris FC 2:0

47e minuut.
Sira geeft de bal voor. Máriássy probeert de bal aan de voet te houden. Babati is nu in balbezit. Bethlen onderschept slim de pass. Bethlen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Csorba is nu in balbezit. Náray onderschept slim de pass. Náray passt de bal in één keer door. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Babati rent richting de bal. Babati passt de bal met de wreef. Bethlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bethlen haalt uit met een fantastische trap. Nemes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle onderschept slim de pass. Füle probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brockhauser speelt de bal door. Sánta rent richting de bal. Kriszt verovert de bal door een tackle van achteren. Kriszt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Füle de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Andris FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lúzer Se 56%, Andris FC 44%.
Lúzer Se - Andris FC 2:1