Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Suli FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9920
Suli FC Soul FC
4123upv3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten poor
excellent Passen hopeless
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Zalmas geeft een hoge lob. Daar is Szabolcska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carton de bal. Carton schiet op doel. Vanczák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 1:0

6e minuut.
Zalmas passt de bal met de wreef. Bergström is nu in balbezit. Bergström passt de bal zonder na te denken. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Zalmas verovert de bal door een tackle van achteren. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanczák trapt de bal weg. Scappin kopt de bal weg. Daar is Carton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 2:0

15e minuut.
Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska heeft problemen om de bal te vangen. Szabolcska geeft de bal voor. Carton is nu in balbezit. Carton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Szabolcska speelt de bal door. Carton heeft problemen om de bal te vangen. Carton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rohonczy trapt de bal weg van het doel. Scappin rent richting de bal. Scappin passt de bal in één keer door. Carton is nu in balbezit. Carton passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Carton onderschept slim de pass. Carton passt de bal met de wreef. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Vanczák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 3:0

23e minuut.
Daar is Carton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalmas is nu in balbezit. Zalmas passt de bal in één keer door. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel. Vanczák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Pollák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalmas rent richting de bal. Zalmas passt de bal met de wreef. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Schóber heeft problemen om de bal te vangen. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström geeft een lange en hoge pass. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Vanczák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 4:0

31e minuut.
Scappin passt de bal in één keer door. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zubreczki de bal. Zubreczki schiet op doel. Vanczák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vanczák trapt de bal weg. Bergström kopt de bal weg. Carton rent richting de bal. Carton draait met de bal, schiet en ... Rohonczy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szabolcska neemt de hoekschop. Zubreczki kopt de bal weg. Rohonczy heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 5:0

36e minuut.
Klungelig pakt Mogyorósy de bal. Zubreczki is nu in balbezit. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki verovert de bal door een tackle van achteren. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zalmas is nu in balbezit. Zalmas geeft een lange en hoge pass. Daar is Vizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szabolcska zal de hoekschop nemen. Zubreczki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 6:0

43e minuut.
Vízdár is nu in balbezit. Bergström verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström met een sublieme pass. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bergström geeft een lange en hoge pass. Zubreczki is nu in balbezit. Carton rent richting de bal. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Carton controleert de bal met de borst. Carton passt de bal in één keer door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Vanczák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suli FC 9%, Soul FC 91%.
Suli FC - Soul FC 6:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanczák trapt de bal weg. Inworp. Bergström met een snelle inworp. Zalmas geeft de bal voor. Vanczák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 7:0

48e minuut.
Zalmas kopt de bal weg. Daar is Schóber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carton rent richting de bal. Carton haalt uit met een fantastische trap. Zubreczki rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki speelt de bal door. Carton is nu in balbezit. Carton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 8:0

59e minuut.
Bergström rent richting de bal. Bergström geeft de bal voor. Klungelig pakt Rohonczy de bal. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vanczák trapt de bal weg. Scappin kopt de bal weg. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Vizi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 9:0

61e minuut.
Klungelig pakt Vízdár de bal. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton passt de bal in één keer door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zalmas passt de bal met de wreef. Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton verovert de bal door een tackle van achteren. Carton draait met de bal, schiet en ... Vanczák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 10:0

64e minuut.
Sârbu rent richting de bal. Sârbu geeft een hoge lob. Rohonczy heeft problemen om de bal te vangen. Carton is nu in balbezit. Carton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 11:0

67e minuut.
Rohonczy geeft de bal voor. Inworp. Bergström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carton is nu in balbezit. Carton geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vizi trapt de bal weg van het doel. Szabolcska kopt de bal weg. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Scappin is nu in balbezit. Scappin passt de bal in één keer door. Zalmas geeft de bal voor. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel. Vanczák bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Brito e Cunha met een sublieme pass. Bergström rent richting de bal. Bergström probeert naar een medespeler te passen. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 12:0

72e minuut.
Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton rent richting de bal. Carton passt de bal zonder na te denken. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 13:0

74e minuut.
Pollák heeft problemen om de bal te vangen. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zubreczki de bal. Zubreczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Soul FC 14:0

76e minuut.
Bergström passt de bal met de wreef. Zalmas is nu in balbezit. Zalmas geeft een hoge lob. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Mogyorósy kopt de bal weg. Zalmas rent richting de bal. Zalmas passt de bal met de wreef. Carton is nu in balbezit. Carton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Szabolcska passt de bal zonder na te denken. Daar is Scappin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scappin met een sublieme pass. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vízdár controleert de bal met de borst. Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas passt de bal met de wreef. Carton is nu in balbezit. Carton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanczák met een harde bal richting middenveld. Bergström kopt de bal weg. Carton is nu in balbezit. Carton schiet op doel. Vanczák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Szabolcska geeft de bal voor. Scappin probeert de bal aan de voet te houden. Pollák rent richting de bal. Scappin verovert de bal door een tackle van achteren. Zalmas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanczák trapt de bal weg. Bergström kopt de bal weg. Carton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vízdár is nu in balbezit. Zalmas onderschept slim de pass. Scappin geeft een lange en hoge pass. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Szabolcska passt de bal met de wreef. Daar is Zubreczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalmas rent richting de bal. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suli FC 8%, Soul FC 92%.
Suli FC - Soul FC 14:0