Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Lúzer Se Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Lúzer Se Suli FC
433 Tactiek 4123upv3
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.2 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Náray met een sublieme pass. Bethlen heeft problemen om de bal te vangen. Lakabeg onderschept slim de pass. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Madar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:1

3e minuut.
Sánta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holló probeert naar een medespeler te passen. Szabolcska met een sublieme pass. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Madar trapt de bal weg. Szabolcska kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Halbich rent richting de bal. Halbich schiet op doel. Madar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lakabeg krijgt zijn hoofd ertegen. Mélykúti rent richting de bal. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths schiet op doel. Madar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Czédli de bal. Halbich rent richting de bal. Halbich passt de bal met de wreef. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mélykúti geeft een lange en hoge pass. van den Boomen controleert de bal met de borst. van den Boomen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lakabeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakabeg draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Solórzano kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Halbich rent richting de bal. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:2

12e minuut.
Mélykúti kopt de bal weg. Klungelig pakt van den Boomen de bal. Halbich speelt de bal door. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Solórzano probeert naar een medespeler te passen. van den Boomen heeft problemen om de bal te vangen. van den Boomen passt de bal in één keer door. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:3

15e minuut.
Lakabeg is nu in balbezit. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg onderschept slim de pass. Lakabeg schiet op doel. Madar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:4

18e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Mélykúti met een sublieme pass. Halbich is nu in balbezit. Halbich schiet op doel. Madar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:5

19e minuut.
Inworp. van den Boomen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Halbich rent richting de bal. Halbich geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:6

21e minuut.
Griffiths geeft de bal voor. Daar is Sánta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Madar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Halbich speelt de bal door. Solórzano is nu in balbezit. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Madar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:7

28e minuut.
Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg probeert naar een medespeler te passen. van den Boomen is nu in balbezit. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:8

30e minuut.
Glöckner passt de bal zonder na te denken. Sánta kan de bal niet met de borst controleren. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. Madar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:9

33e minuut.
Solórzano probeert naar een medespeler te passen. van den Boomen is nu in balbezit. van den Boomen passt de bal met de wreef. Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Mélykúti trapt de bal weg van het doel. Solórzano kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Madar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
van den Boomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Halbich rent richting de bal. Halbich passt de bal in één keer door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Madar bokst de bal weg.

40e minuut.
Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Halbich verovert de bal door een tackle van achteren. Halbich passt de bal met de wreef. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Solórzano geeft een hoge lob. Mélykúti controleert de bal met de borst. Solórzano is nu in balbezit. Solórzano geeft de bal voor. Lakabeg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:10

44e minuut.
Holló rent richting de bal. Solórzano verovert de bal door een tackle van achteren. Solórzano passt de bal in één keer door. Griffiths rent richting de bal. Solórzano geeft de bal voor. Paal! Sánta heeft problemen om de bal te vangen. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lúzer Se 90%, Suli FC 10%.
Lúzer Se - Suli FC 0:11

49e minuut.
Solórzano is nu in balbezit. Solórzano passt de bal zonder na te denken. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:12

50e minuut.
Solórzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths geeft de bal voor. Lakabeg maakt een snoekduik en kopt de bal. Madar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:13

55e minuut.
Daar is Sánta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakabeg onderschept slim de pass. Lakabeg geeft een hoge lob. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:14

56e minuut.
Solórzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solórzano geeft een lange en hoge pass. Glöckner probeert de bal aan de voet te houden. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
van den Boomen passt de bal in één keer door. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Madar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:15

63e minuut.
Halbich is nu in balbezit. Halbich met een sublieme pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mélykúti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
van den Boomen probeert naar een medespeler te passen. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska geeft de bal voor. Lakabeg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:16

70e minuut.
Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska onderschept slim de pass. Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg schiet op doel. Madar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:17

74e minuut.
Halbich met een sublieme pass. Daar is Szabolcska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Solórzano rent richting de bal. Solórzano geeft een lange en hoge pass. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:18

78e minuut.
Bethlen is nu in balbezit. Chomik rent richting de bal. Chomik geeft een lange en hoge pass. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Szabolcska geeft een hoge lob. van den Boomen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lakabeg de bal. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:19

88e minuut.
Inworp. Solórzano met de inworp. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths geeft een hoge lob. Lakabeg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:20

90e minuut.
Mélykúti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solórzano met een snelle inworp. Griffiths rent richting de bal. Griffiths geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lakabeg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lúzer Se - Suli FC 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lúzer Se 82%, Suli FC 18%.
Lúzer Se - Suli FC 0:21