Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: PandosW Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
PandosW Fc.Flameri
Normal Tactiek break2
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Campagnuolo geeft de bal voor. Daar is Posza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Memedović haalt uit met een fantastische trap. Tóth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:1

3e minuut.
Metsenaere speelt de bal door. Memedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Memedović passt de bal in één keer door. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:2

5e minuut.
Campagnuolo speelt de bal door. Netopil rent richting de bal. Netopil passt de bal met de wreef. Memedović is nu in balbezit. Memedović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Campagnuolo passt de bal zonder na te denken. Netopil is nu in balbezit. Netopil met een sublieme pass. Beattie is nu in balbezit. Beattie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Csató kopt de bal weg. Metsenaere probeert naar een medespeler te passen. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Memedović rent richting de bal. Memedović haalt uit met een fantastische trap. Tóth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Posza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:3

10e minuut.
Csató passt de bal zonder na te denken. Metsenaere is nu in balbezit. Metsenaere geeft een hoge lob. Memedović rent richting de bal. Memedović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Metsenaere met de inworp. Daar is Netopil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netopil speelt de bal door. Beattie rent richting de bal. Beattie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Beattie passt de bal zonder na te denken. Metsenaere probeert naar een medespeler te passen. Memedović rent richting de bal. Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Netopil passt de bal in één keer door. Campagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagnuolo passt de bal zonder na te denken. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ... Tóth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Laskai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Metsenaere met een snelle inworp. Memedović heeft problemen om de bal te vangen. Memedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:4

20e minuut.
Netopil passt de bal in één keer door. Campagnuolo met een sublieme pass. Memedović is nu in balbezit. Memedović haalt uit met een fantastische trap. Laskai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:5

21e minuut.
Jánosy passt de bal in één keer door. Memedović rent richting de bal. Netopil met een sublieme pass. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:6

23e minuut.
Netopil onderschept slim de pass. Klungelig pakt Netopil de bal. Netopil passt de bal met de wreef. Daar is Beattie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Tóth bokst de bal weg. Posza heeft problemen om de bal te vangen. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:7

24e minuut.
Netopil rent richting de bal. Beattie rent richting de bal. Netopil is nu in balbezit. Netopil geeft een lange en hoge pass. Memedović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie is nu in balbezit. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Memedović rent richting de bal. Memedović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Metsenaere geeft de bal voor. Tóth speelt de bal door. Metsenaere kopt de bal weg. Memedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Memedović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Netopil onderschept slim de pass. Netopil passt de bal zonder na te denken. Memedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Memedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:8

34e minuut.
Memedović onderschept slim de pass. Memedović passt de bal in één keer door. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Tóth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:9

35e minuut.
Koronczi rent richting de bal. Memedović onderschept slim de pass. Memedović passt de bal zonder na te denken. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie schiet op doel. Tóth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:10

39e minuut.
Metsenaere speelt de bal door. Koronczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Memedović verovert de bal door een tackle van achteren. Memedović draait met de bal, schiet en ... Tóth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:11

44e minuut.
Klungelig pakt Campagnuolo de bal. Campagnuolo geeft een lange en hoge pass. Memedović rent richting de bal. Memedović schiet op doel. Tóth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandosW 80%, Fc.Flameri 20%.
PandosW - Fc.Flameri 0:12

52e minuut.
Metsenaere geeft een hoge lob. Beattie kopt de bal weg. Klungelig pakt Posza de bal. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie schiet op doel. Tóth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bocskay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netopil rent richting de bal. Netopil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:13

53e minuut.
Netopil met een sublieme pass. Klungelig pakt Beattie de bal. Netopil geeft een hoge lob. Memedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Memedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:14

56e minuut.
Csató kopt de bal weg. Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere passt de bal met de wreef. Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Beattie draait met de bal, schiet en ... Tóth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:15

58e minuut.
Netopil is nu in balbezit. Netopil passt de bal in één keer door. Campagnuolo speelt de bal door. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kun rent richting de bal. Netopil onderschept slim de pass. Netopil speelt de bal door. Memedović is nu in balbezit. Memedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:16

63e minuut.
Beattie kopt de bal weg. Memedović is nu in balbezit. Memedović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beattie de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:17

65e minuut.
Beattie passt de bal in één keer door. Campagnuolo is nu in balbezit. Campagnuolo passt de bal in één keer door. Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Beattie geeft een lange en hoge pass. Tóth met een sublieme pass. Campagnuolo kopt de bal weg. Daar is Memedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memedović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Beattie kopt de bal weg. Netopil rent richting de bal. Netopil passt de bal met de wreef. Memedović rent richting de bal. Memedović haalt uit met een fantastische trap. Tóth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:18

78e minuut.
Campagnuolo kopt de bal weg. Netopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Netopil passt de bal met de wreef. Daar is Memedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memedović schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tóth trapt de bal weg van het doel. Campagnuolo kopt de bal weg. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ... Tóth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:19

85e minuut.
Beattie rent richting de bal. Netopil rent richting de bal. Posza rent richting de bal. Netopil verovert de bal door een tackle van achteren. Netopil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:20

85e minuut.
Koronczi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gajáry komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Gajáry rent richting de bal. Memedović onderschept slim de pass. Netopil met een sublieme pass. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PandosW - Fc.Flameri 0:21

87e minuut.
Hungler heeft problemen om de bal te vangen. Beattie rent richting de bal. Campagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagnuolo geeft een lange en hoge pass. Memedović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandosW 76%, Fc.Flameri 24%.
PandosW - Fc.Flameri 0:21