Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Soul FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2713
Soul FC MSFK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vanczák trapt de bal weg van het doel. Mogyorósy kopt de bal weg. Daar is Báder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monostori rent richting de bal. Monostori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Vízdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollák is nu in balbezit. Ady verovert de bal door een tackle van achteren. Ady schiet op doel. Vanczák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - MSFK 0:1

31e minuut.
Ady is nu in balbezit. Pollák rent richting de bal. Pollák passt de bal in één keer door. Marx rent richting de bal. Marx schiet op doel. Vanczák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mogyorósy verovert de bal door een tackle van achteren. Mogyorósy speelt de bal door. Vizi rent richting de bal. Marx verovert de bal door een tackle van achteren. Marx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soul FC 70%, MSFK 30%.
Soul FC - MSFK 0:1

53e minuut.
Rohonczy met een sublieme pass. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikházi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nikházi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Zámbó de bal onder controle te krijgen. Klausz rent richting de bal. Kovári tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovári krijgt een gele kaart. Klausz raakt geblesseerd tijdens het duel. Klausz met een snel genomen vrije trap. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soul FC 52%, MSFK 48%.
Soul FC - MSFK 0:1