Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Soul FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2739
Soul FC Lúzer Se
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vízdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bethlen onderschept slim de pass. Lázok is nu in balbezit. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Lázok geeft de bal voor. Vízdár heeft problemen om de bal te vangen. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Schóber verovert de bal door een tackle van achteren. Schóber met een sublieme pass. Sánta rent richting de bal. Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Balázsy passt de bal in één keer door. Náray is nu in balbezit. Náray passt de bal in één keer door. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Lúzer Se 0:1

28e minuut.
Klausz onderschept slim de pass. Klausz speelt de bal door. Monostori rent richting de bal. Monostori schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sánta de bal onder controle te krijgen. Madar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Lázok passt de bal in één keer door. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ... Vanczák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Lúzer Se 0:2

32e minuut.
Borbás verovert de bal door een tackle van achteren. Borbás speelt de bal door. Mogyorósy rent richting de bal. Monostori is nu in balbezit. Monostori haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Borbás met een snelle inworp. Mogyorósy rent richting de bal. Mogyorósy probeert naar een medespeler te passen. Monostori is nu in balbezit. Monostori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madar trapt de bal weg. Vízdár kopt de bal weg. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Erős de bal onder controle te krijgen. Sepsey rent richting de bal. Sepsey geeft de bal voor. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Lúzer Se 0:3

37e minuut.
Vízdár is nu in balbezit. Vízdár passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vizi de bal. Lázok onderschept slim de pass. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Lúzer Se 0:4

38e minuut.
Daar is Borbás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jadlóczky is nu in balbezit. Jadlóczky geeft een hoge lob. Monostori is nu in balbezit. Monostori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Holló probeert naar een medespeler te passen. Lázok heeft problemen om de bal te vangen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Bethlen is nu in balbezit. Bethlen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sánta geeft de bal voor. Inworp. Klausz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogyorósy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyorósy schiet op doel. Madar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soul FC 54%, Lúzer Se 46%.
Soul FC - Lúzer Se 0:4

46e minuut.
Jadlóczky rent richting de bal. Jadlóczky geeft een hoge lob. Sánta probeert de bal met de borst te controleren. Monostori rent richting de bal. Monostori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Borbás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogyorósy is nu in balbezit. Mogyorósy passt de bal in één keer door. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monostori is nu in balbezit. Monostori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Glöckner is nu in balbezit. Holló rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pollák. Holló moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Holló kan niet meer verder spelen. Kaldenecker komt het veld opgelopen. Glöckner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bethlen is nu in balbezit. Bethlen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bethlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bethlen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Lúzer Se 0:5

74e minuut.
Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák probeert naar een medespeler te passen. Monostori rent richting de bal. Monostori haalt uit met een fantastische trap. Madar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Lúzer Se 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soul FC 39%, Lúzer Se 61%.
Soul FC - Lúzer Se 1:5