Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Wenger Tipitopi
Attack Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


29e minuut.
Öreg probeert naar een medespeler te passen. Baticz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenei begaat een overtreding. Jenei krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Doeltrap. Zavadszky trapt de bal weg van het doel. Héjjas kopt de bal weg. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Huszár de bal. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Tipitopi 1:0

45e minuut.
Csikai is nu in balbezit. Csikai geeft een hoge lob. Baticz kopt de bal weg. Klungelig pakt Makai de bal. Makai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 51%, Tipitopi 49%.
Arsenal Wenger - Tipitopi 1:0

56e minuut.
Héjjas kan de bal niet met de borst controleren. Csikai is nu in balbezit. Met opzet legt Plókai zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Plókai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Plókai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Baticz is nu in balbezit. Baticz met een sublieme pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel. Öreg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Héjjas geeft een hoge lob. Zavadszky is nu in balbezit. Sarlós schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sarlós krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lassan rent richting de bal. Lassan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baticz met de inworp. Makai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Huszár onderschept slim de pass. Réti rent richting de bal. Réti probeert naar een medespeler te passen. Csikai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 65%, Tipitopi 35%.
Arsenal Wenger - Tipitopi 1:0