Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Csanádapáca Csak a csoki!
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.5
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Kövér haalt uit met een fantastische trap. Nozicska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sztipánovics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lenkey is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Hámori de bal onder controle te krijgen. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér passt de bal in één keer door. Lenkey rent richting de bal. Lenkey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zsengellér is nu in balbezit. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeszenszky speelt de bal door. Sápi rent richting de bal. Sápi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csanádapáca - Csak a csoki! 1:0

41e minuut.
Jeszenszky speelt de bal door. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki rent richting de bal. Sápi verovert de bal door een tackle van achteren. Sápi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Breznay trapt de bal weg van het doel. Becser kopt de bal weg. Sápi heeft problemen om de bal te vangen. Sápi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Jeszenszky heeft problemen om de bal te vangen. Jeszenszky passt de bal zonder na te denken. Sápi rent richting de bal. Sápi haalt uit met een fantastische trap. Breznay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csanádapáca 50%, Csak a csoki! 50%.
FC Csanádapáca - Csak a csoki! 1:0

48e minuut.
Zsengellér bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeszenszky onderschept slim de pass. Jeszenszky schiet op doel. Vitelki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breznay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csanádapáca - Csak a csoki! 2:0

57e minuut.
Jeszenszky is nu in balbezit. Jeszenszky met een sublieme pass. Sztipánovics rent richting de bal. Sápi verovert de bal door een tackle van achteren. Sápi haalt uit met een fantastische trap. Breznay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Babó is nu in balbezit. Babó geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sztipánovics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kövér geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csanádapáca 53%, Csak a csoki! 47%.
FC Csanádapáca - Csak a csoki! 2:0