Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swedish Forest Academy ..................
Normal Tactiek J
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Moldován bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldován passt de bal in één keer door. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi draait met de bal, schiet en ... Cseh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Forest Academy - .................. 1:0

17e minuut.
Czagala passt de bal zonder na te denken. Daar is Mórocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frei rent richting de bal. Mórocz onderschept slim de pass. Mórocz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mórocz onderschept slim de pass. Moldován verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi met een sublieme pass. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Krúdy heeft problemen om de bal te vangen. Krúdy speelt de bal door. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Habuczki de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swedish Forest Academy - .................. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swedish Forest Academy 51%, .................. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swedish Forest Academy - .................. 1:1

47e minuut.
Köteles rent richting de bal. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles begaat een overtreding. Köteles krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Madarász onderschept slim de pass. Mórocz is nu in balbezit. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz is nu in balbezit. Mórocz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Köteles met een sublieme pass. Madarász rent richting de bal. Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz schiet op doel. Demeter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Forest Academy - .................. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swedish Forest Academy 47%, .................. 53%.
Swedish Forest Academy - .................. 1:2