Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: InterMI Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2454
InterMI Vízalatti Lovagok
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Mikó geeft de bal voor. Gilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilicz geeft de bal voor. Kemenes rent richting de bal. Kemenes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konok. Kóczián raakt geblesseerd tijdens het duel. Kriston zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gilicz is nu in balbezit. Gilicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Palaticzky de bal. Mikó is nu in balbezit. Mikó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kemenes verovert de bal door een tackle van achteren. Nyerges speelt de bal door. Baráth rent richting de bal. Mikó rent richting de bal. Mikó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Czvitkovics verovert de bal door een tackle van achteren. Kriston begaat een overtreding. Czvitkovics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kemenes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Margitay is nu in balbezit. Margitay passt de bal zonder na te denken. Mikó rent richting de bal. Mikó haalt uit met een fantastische trap. Demkó probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterMI 45%, Vízalatti Lovagok 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
InterMI - Vízalatti Lovagok 0:0

48e minuut.
Nyerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák is nu in balbezit. Horák passt de bal zonder na te denken. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
InterMI - Vízalatti Lovagok 1:0

61e minuut.
Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák onderschept slim de pass. Horák passt de bal in één keer door. Úri rent richting de bal. Úri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes geeft een hoge lob. Mikó is nu in balbezit. Mikó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mikó speelt de bal door. Margitay is nu in balbezit. Kriston is nu in balbezit. Mikó is nu in balbezit. Mikó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Palaticzky met een sublieme pass. Margitay is nu in balbezit. Margitay met een sublieme pass. Mikó is nu in balbezit. Mikó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nyerges geeft een hoge lob. Gilicz rent richting de bal. Demkó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demkó krijgt een gele kaart. Gilicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyerges zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterMI 24%, Vízalatti Lovagok 76%.
InterMI - Vízalatti Lovagok 1:0