Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vízalatti Lovagok InterMI
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kemenes rent richting de bal. Horák heeft problemen om de bal te vangen. Kemenes begaat een overtreding. Kemenes krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Raffay geeft een lange en hoge pass. Konok bereikt de bal nog maar net als eerste. Konok geeft de bal voor. Gilicz is nu in balbezit. Gilicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kriston geeft de bal voor. Czvitkovics probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiskapusi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vitányi passt de bal in één keer door. Hegyháti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyháti passt de bal met de wreef. Bakk rent richting de bal. Bakk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák is nu in balbezit. Horák passt de bal in één keer door. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri schiet op doel. Tischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vízalatti Lovagok - InterMI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vízalatti Lovagok 63%, InterMI 37%.
Vízalatti Lovagok - InterMI 1:0

56e minuut.
Kriston rent richting de bal. Kriston probeert naar een medespeler te passen. Raffay rent richting de bal. Úri onderschept slim de pass. Úri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Demkó geeft een hoge lob. Horák is nu in balbezit. Horák schiet op doel. Kiskapusi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Czvitkovics geeft een hoge lob. Brockhauser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raffay. Brockhauser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kóczián zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kemenes is nu in balbezit. Horák verovert de bal door een tackle van achteren. Horák probeert naar een medespeler te passen. Úri is nu in balbezit. Úri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Úri is nu in balbezit. Kiskapusi verovert de bal door een tackle van achteren. Horák is nu in balbezit. Horák draait met de bal, schiet en ... Tischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vízalatti Lovagok - InterMI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vízalatti Lovagok 52%, InterMI 48%.
Vízalatti Lovagok - InterMI 2:0