Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: Tipitopi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
Tipitopi Rózsakert FC
Normal Tactiek off
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 45.1
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Mansour Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour Gueye met een sublieme pass. Liptay rent richting de bal. Liptay draait met de bal, schiet en ... Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kazinczy rent richting de bal. Kazinczy passt de bal met de wreef. Lászka is nu in balbezit. Lászka geeft een lange en hoge pass. Mansour Gueye geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Krause rent richting de bal. Krause geeft een lange en hoge pass. Daar is Tordai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liptay is nu in balbezit. Liptay schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:1

11e minuut.
Liptay verovert de bal door een tackle van achteren. Liptay probeert naar een medespeler te passen. Krause speelt de bal door. Lászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászka geeft een lange en hoge pass. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tordai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lászka met de inworp. Liptay is nu in balbezit. Liptay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:2

28e minuut.
Krause rent richting de bal. Krause passt de bal in één keer door. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay draait met de bal, schiet en ... Török probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:3

30e minuut.
Lenkei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krúdy met de inworp. Krause geeft een hoge lob. Zavadszky kopt de bal weg. Török bokst de bal weg. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:4

37e minuut.
Huszár geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krúdy met een snelle inworp. Mansour Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour Gueye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Krúdy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lászka de bal. Lászka probeert naar een medespeler te passen. Liptay rent richting de bal. Liptay draait met de bal, schiet en ... Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:5

44e minuut.
Krúdy met een sublieme pass. Kazinczy rent richting de bal. Kazinczy geeft een lange en hoge pass. Liptay rent richting de bal. Liptay draait met de bal, schiet en ... Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zavadszky geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lászka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay schiet op doel. Török bokst de bal weg. Huszár probeert de bal met de borst te controleren. Mansour Gueye is nu in balbezit. Mansour Gueye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 74%, Rózsakert FC 26%.
Tipitopi - Rózsakert FC 0:6

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balázsy komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Krúdy speelt de bal door. Huszár geeft een lange en hoge pass. Baticz rent richting de bal. Krause onderschept slim de pass. Krause draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mansour Gueye is nu in balbezit. Huszár probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mansour Gueye de bal onder controle te krijgen. Kazinczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause geeft een lange en hoge pass. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liptay rent richting de bal. Liptay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:7

60e minuut.
Krúdy onderschept slim de pass. Krúdy geeft een lange en hoge pass. Liptay controleert de bal met de borst. Liptay draait met de bal, schiet en ... Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:8

66e minuut.
Krause heeft problemen om de bal te vangen. Krause passt de bal zonder na te denken. Mansour Gueye rent richting de bal. Mansour Gueye haalt uit met een fantastische trap. Huszár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:9

68e minuut.
Tordai is nu in balbezit. Lászka geeft een lange en hoge pass. Mansour Gueye kopt de bal weg. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Krúdy onderschept slim de pass. Krúdy geeft een hoge lob. Huszár heeft problemen om de bal te vangen. Mansour Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour Gueye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Baticz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause verovert de bal door een tackle van achteren. Krause met een sublieme pass. Mansour Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour Gueye schiet op doel. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Krause geeft de bal voor. Zavadszky kopt de bal weg. Klungelig pakt Réti de bal. Mansour Gueye rent richting de bal. Mansour Gueye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Rózsakert FC 0:10

84e minuut.
Krause met een sublieme pass. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy met een sublieme pass. Liptay is nu in balbezit. Liptay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 80%, Rózsakert FC 20%.
Tipitopi - Rózsakert FC 0:10