Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Wenger VRG. SZLO FC
Attack Tactiek 433
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 28.6
zwak Schieten redelijk
matig Passen zwak
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Lassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassan passt de bal in één keer door. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - VRG. SZLO FC 1:0

13e minuut.
Lassan geeft een lange en hoge pass. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós draait met de bal, schiet en ... Daar is Gyulay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weimper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Gosztola speelt de bal door. Daar is Für, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für passt de bal zonder na te denken. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Turóczi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roncada de bal. Roncada probeert naar een medespeler te passen. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jenei rent richting de bal. Jenei geeft een lange en hoge pass. Gosztola controleert de bal met de borst. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - VRG. SZLO FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 42%, VRG. SZLO FC 58%.
Arsenal Wenger - VRG. SZLO FC 2:0

56e minuut.
Weimper met een harde bal richting middenveld. Eröz kopt de bal weg. Nozicska heeft problemen om de bal te vangen. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Öreg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valkay heeft problemen om de bal te vangen. Öreg probeert naar een medespeler te passen. Sarlós kopt de bal weg. Daar is Kürti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Göröcs zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyciszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - VRG. SZLO FC 2:1

63e minuut.
Laskai onderschept slim de pass. Laskai probeert naar een medespeler te passen. Lassan probeert naar een medespeler te passen. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - VRG. SZLO FC 3:1

69e minuut.
Héjjas is nu in balbezit. Turóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Héjjas is nu in balbezit. Turóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Turóczi geeft de bal voor. Öreg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Zaowocny met een snelle inworp. Eröz rent richting de bal. Eröz passt de bal zonder na te denken. Daar is Roncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Roncada rent richting de bal. Roncada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nozicska de bal. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Turóczi onderschept slim de pass. Roncada rent richting de bal. Roncada met een sublieme pass. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - VRG. SZLO FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 58%, VRG. SZLO FC 42%.
Arsenal Wenger - VRG. SZLO FC 3:2